ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ολυμπιακός: Κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Τζοκ Λαντέιλ

Ολυμπιακός: Κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Τζοκ Λαντέιλ

Ο Ολυμπιακός είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του Τζοκ Λαντέιλ και πιο συγκεκριμένα το έκανε με την επίσημη πρόταση που του κατέθεσε.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για διετές συμβόλαιο στον Τζοκ Λαντέιλ. Ο Αυστραλός φαίνεται πως έχει μείνει ικανοποιημένος, ωστόσο ζήτησε να απαντήσει μετά από δύο εβδομάδες αφού προτεραιότητά του είναι το ΝΒΑ κι όχι η Euroleague.

Ο 25άχρονος σέντερ αποτελεί τη βασική όπως οι κινήσεις δείχνουν, επιθυμία του Γιώργου Μπαρτζώκα για τη θέση του βασικού σέντερ του Ολυμπιακού της επόμενης σεζόν.

Ο Αυστραλός έπαιξε στην Euroleague τη σεζόν 2020-21 αφού αγωνίστηκε σε 25 αγώνες με την Ζαλγκίρις Κάουνας έχοντας 11 πόντους με 64.6% στα δίποντα και 30.2% στα τρίποντα, 4.4 ριμπάουντ, μία ασίστ και 1.2 λάθη. Ο Λαντέιλ εκείνη τη σεζόν αποχώρησε νωρίτερα από το Κάουνας προκείμενου να ψάξει συμβόλαιο στο NBA χωρίς να τα καταφέρει.

Αφού δεν βρήκε αυτό που έψαχνε κατέληξε στο πρωτάθλημα της πατρίδας του το οποίο να σημειώσουμε πως σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προθάλαμος του ΝΒΑ αφού οι Αμερικανοί το παρακολουθούν στενά.

Ο Τζοκ Λαντέιλ αγωνίζεται στην Μέλμπουρν Γιουνάιτεντ και είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 16.5 πόντους έχοντας 38% στα τρίποντα, 8.2 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ και 1.7 κοψίματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.