Ευρωπαϊκό 1987 – Καταγγελία σοκ από τον Σ.Μαρτσουλιόνις: «Oι Έλληνες μας πρόσφεραν χρήματα για να χάσουμε στον τελικό»

Ευρωπαϊκό 1987 – Καταγγελία σοκ από τον Σ.Μαρτσουλιόνις: «Oι Έλληνες μας πρόσφεραν χρήματα για να χάσουμε στον τελικό»

Ο Σαρούνας Μαρτσουλιόνις προχώρησε σε αποκαλύψεις όσον αφορά τον τελικό του Ευρωμπάσκετ του 1987, ανάμεσα σε Ελλάδα και ΕΣΣΔ, υποστηρίζοντας πως… κάποιοι Έλληνες προσπάθησαν να δωροδοκήσουν τους παίκτες της ΕΣΣΔ.

Συγκεκριμένα ο 56χρονος γκαρντ της Σοβιετικής Ένωσης και αργότερα της Λιθουανίας, ανέφερε με δηλώσεις του σε περιοδικό, πως μερικοί Έλληνες προσπάθησαν να δωροδοκήσουν παίκτες της ΕΣΣΔ προσφέροντάς τους χρήματα πριν τον αγώνα, ωστόσο κανείς από αυτούς δεν δέχθηκε την προσφορά.

«Μερικοί Έλληνες μας πρόσφεραν χρήματα, φυσικά κανείς δεν το δέχτηκε, αλλά μόνο η πρότασή τους δημιούργησε αμφιβολίες στην ομάδα μας. Το πραγματικό πρόβλημα ήταν μεταξύ μας, λόγω της κακής επικοινωνίας μας. Εάν ο προπονητής είχε οργανώσει μια συνάντηση και είχε ρωτήσει τι πιστεύαμε για μια τέτοια προσφορά, θα είχαμε συντρίψει τους Έλληνες, είμαι σίγουρος. Αντ ‘αυτού, ήμασταν σε σύγχυση και χάσαμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαρτσουλιόνις.

Μάλιστα, τονίζει ότι αυτή η ενέργεια αποσυντόνισε πλήρως την ομάδα του, γνωρίζοντας στη συνέχεια την ήττα στον τελικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.