Euroleague: Ολοκληρώνεται το «παζλ» του Final Four – Σήμερα δίνονται τα τρία εναπομείναντα εισιτήρια

Euroleague: Ολοκληρώνεται το «παζλ» του Final Four – Σήμερα δίνονται τα τρία εναπομείναντα εισιτήρια

Τρία εισιτήρια του Final 4 της Euroleague ψάχνουν κάτοχο, αφού μόνο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει εξασφαλίσει τη θέση της.

Η αρχή γίνεται στις 19:45, με την Εφές να υποδέχεται στην Κωνσταντινούπολη τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Τούρκοι μετά το αρχικό 2-0 στη σειρά (90-63, 91-68), δεν μπόρεσαν να «τσεκάρουν» την πρόκριση στη Μαδρίτη, με τη «βασίλισσα» να αποδεικνύεται σκληρό… καρύδι και να φέρνει το ζευγάρι στα ίσα (80-76, 82-76).

Δύο ώρες αργότερα τώρα, η Αρμάνι Μιλάνο θα φιλοξενήσει την Μπάγερν Μονάχου στο «Mediolanum Forum» στο Game 5 της σειράς. Οι Ιταλοί σπατάλησαν μεγάλη ευκαιρία να τελειώσουν την υπόθεση πρόκριση την Μ. Παρασκευή, όταν και προηγήθηκαν μέχρι και με 13 πόντους στα μέσα της τρίτης περιόδου και με δέκα στις αρχές της τέταρτης. Ωστόσο κάπου εκεί οι Γερμανοί με «όπλο» την άμυνά τους έκαναν μια εντυπωσιακή αντεπίθεση και πήραν τη νίκη (85-82), διατηρώντας ζωντανό το όνειρο του Final 4.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, στις 22:00, η Μπαρτσελόνα θα υποδεχθεί στο «Palau Blaugrana» τη Ζενίτ με φόντο το εισιτήριο στο Final 4. Άπαντες περίμεναν τους Ισπανούς να έπαιρναν άνετα την πρόκριση. Ωστόσο, οι κακές εμφανίσεις τους στα περισσότερα παιχνίδια της σειράς, σε συνδυασμό με το μαχητικό πρόσωπο και την αυταπάρνηση που έδειξαν οι Ρώσοι έφεραν τις δύο ομάδες στο 2-2.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.