ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΕΟΚ: Οριστικά στο ΟΑΚΑ ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος

ΕΟΚ: Οριστικά στο ΟΑΚΑ ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος

Η ΕΟΚ έβαλε τέλος στο σίριαλ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Προμηθέα Πάτρας για την έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Οι Πατρινοί ζήτησαν εδώ και μέρες να γίνει το μεθαυριανό ματς σε άλλο γήπεδο και όχι στην έδρα των «πρασίνων», ενώ ο επίσημος Παναθηναϊκός στηλίτευσε την τακτική του Βαγγέλη Λιόλιου και εισηγήθηκε, σε ένδειξη καλής θέλησης, διεξαγωγή του τελικού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο «χαρτοπόλεμος» ανάμεσα στις δύο φιναλίστ συνεχίζεται, ενώ η ΕΟΚ επισήμανε ότι ο ορισμός της έδρας έγινε στα μέσα της περιόδου, πριν αναδειχθούν οι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Ο περυσινός τελικός (ΑΕΚ-Προμηθέας) έγινε στο Ηράκλειο, όπως και οι αντίστοιχοι προηγούμενων ετών, περισσότερο όμως για τον φόβο επεισοδίων. Το ματς θα γίνει την Κυριακή στις 8μμ κεκλεισμένων των θυρών στο ΟΑΚΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Παναθηναϊκός μετράει 19 κατακτήσεις του Κυπέλλου, ενώ ο Προμηθέας διεκδικεί το παρθενικό του τρόπαιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.