ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Aναβλήθηκε ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό – Ορίστηκε νέα ημερομηνία

Aναβλήθηκε ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό – Ορίστηκε νέα ημερομηνία

Η ΕΟΚ ενημέρωσε για την «μετακίνηση» του πρώτου τελικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για την Α1 μπάσκετ στις γυναίκες.

Με μία ημέρα καθυστέρηση θα διεξαχθεί τελικά ο πρώτος τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για την Α1 γυναικών. Η αποψινή φιέστα των Πειραιωτών για το πρωτάθλημα της Α’ εθνικής ήταν αυτή προκάλεσε συγκεκριμένες εξελίξεις και έστειλε το «τζάμπολ» του αγώνα, για το μεσημέρι της Πέμπτης 13/05 στις 15:00.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λαμβάνοντας υπόψη το έγγραφο από 11/05 της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιώς που αναφέρεται στις προϋποθέσεις ασφαλείας διεξαγωγής του αγώνα Ολυμπιακός ΣΦΠ-Παναθηναϊκός, με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΔΣ της ΕΟΚ ο παραπάνω αγώνας της Δ’ Φάσης του Πρωταθλήματος Α1 Γυναικών για τις θέσεις 1-2 αντί 12/05 ορίζεται να διεξαχθεί στις 13/05 και ώρα 15:00 στο κλειστό Γυμναστήριο ΣΕΦ (Αίθουσα 5).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.