ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Μ.Τζόρνταν αποκάλυψε την τελευταία συζήτησή του με τον Κ.Μπράιαντ (φωτο – βίντεο)

Ο Μ.Τζόρνταν αποκάλυψε την τελευταία συζήτησή του με τον Κ.Μπράιαντ (φωτο – βίντεο)

Για τα τελευταία μηνύματα που αντάλλαξε με τον Κόμπι Μπράιαντ μίλησε στο ESPN ο Μάικλ Τζόρνταν.

Έχουν περάσει 15 μήνες και ακόμη ο θάνατος του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του, Τζίτζι, μοιάζει με ψέμα.

Το αεροπορικό δυστύχημα του Καλαμπάσας ήταν η χειρότερη στιγμή του 2020, μια στιγμή που τριγυρίζει στο μυαλό και του Μάικλ Τζόρνταν ο οποίος αποκάλυψε στο ESPN την τελευταία συζήτηση που είχε με τον θρύλο των Λος Άντζελες Λέικερς μερικές εβδομάδες πριν από τη μοιραία πτήση.

Ο Τζόρνταν του είχε στείλει ένα μπουκάλι από τη δική του συλλογή για να δοκιμάσει, με τον Κόμπι να απαντά «Η τεκίλα είναι απίθανη, σε ευχαριστώ αδερφέ μου», ενώ πριν είχε ακολουθήσει ο εξής διάλογος:

– «Η οικογένεια καλά;»
– «Μια χαρά. Η δική σου;»
– «Μια χαρά»
– «Ελπίζω να τα πούμε σύντομα. Κόουτς Κόμπι»
– «Κάθομαι στον πάγκο αυτή τη στιγμή και συντρίβουμε την αντίπαλη ομάδα 45-8»

«Το λατρεύω αυτό το τελευταίο μήνυμα, γιατί δείχνει πόσο ανταγωνιστικός τύπος ήταν ο Κόμπι» είπε στο ESPN ο Τζόρνταν, που έχει αναλάβει να κάνει και την ομιλία για την εισαγωγή του Κόμπι στο Hall of Fame.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.