ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Σάλος στις ΗΠΑ με την ανάρτηση κατά αστυνομικού του Λεμπρόν Τζέιμς: «Είσαι ο επόμενος»!

Σάλος στις ΗΠΑ με την ανάρτηση κατά αστυνομικού του Λεμπρόν Τζέιμς: «Είσαι ο επόμενος»!

Κατά τη διάρκεια ομιλίας στο Καπιτώλιο, σχετικά με την ενδοοικογενειακή βία και τον εξτρεμισμό, ο γερουσιαστής των ΗΠΑ, Τζον Κένεντι, κάλεσε τον Λεμπρόν Τζέιμς να ξεκαθαρίσει τη θέση του σχετικά με το -πασίγνωστο πλέον- tweet, που έκανε.

Μία ανάρτηση του μπασκετμπολίστα Λεμπρόν Τζέιμς σχετικά με την δολοφονία της 16χρονης ΜαΚία Μπράιαντ από τον αστυνομικό Νίκολας Ρέαρντον, αποτέλεσε την αιτία για τις κατηγορίες, που τού απαγγέλθηκαν από τον γερουσιαστή Τζον Κένεντι ότι προωθεί την βία.

Κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης σχετικά με την ενδοοικογενειακή βία και τον εξτρεμισμό, ο γερουσιαστής των ΗΠΑ κάλεσε τον διάσημο μπασκετμπολίστα για να ξεκαθαρίσει τη θέση του σχετικά με το -πασίγνωστο πλέον- tweet, που έκανε.

Στην εν λόγω δημοσίευση, ο Λεμπρόν έγραψε πάνω από τη φωτογραφία του αστυνομικού, που πυροβόλησε τη 16χρονη: «Είσαι ο επόμενος». Ο μπασκετμπολίστας διέγραψε το tweet τον προηγούμενο μήνα.

Σε ερώτηση του γερουσιαστή τι εννοούσε με την συγκεκριμένη φράση, εκείνος απάντησε πως δεν εννοούσε ότι θα ήθελε να τον δει νεκρό, αλλά να διωχθεί από το σώμα, θέτοντας ως παράδειγμα την τροπή, που πήρε η υπόθεση του αστυνομικού Ντέρεκ Σωβέν, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ
. Βέβαια, η απάντησή του δεν έπεισε τελικά κανέναν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.