ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Στην Αθήνα ο Ρικ Πιτίνο για την Εθνική μπάσκετ

Στην Αθήνα ο Ρικ Πιτίνο για την Εθνική μπάσκετ

Οριστικοποιήθηκε η άφιξη του Ρικ Πιτίνο στη χώρα μας, με τον έμπειρο τεχνικό να αναμένεται επί αθηναϊκού εδάφους την Παρασκευή 21 Μαΐου, προκειμένου να πιάσει άμεσα δουλειά στην Εθνική Ανδρών και να επικεντρωθεί στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για το Προολυμπιακό Τουρνουά του Καναδά.

H έναρξη της προετοιμασίας είναι προγραμματισμένη για την 1η Ιουνίου, με όσους παίκτες θα είναι διαθέσιμοι, ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα ενσωματωθεί σε αυτή ο Βασίλης Σπανούλης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άμεσοι συνεργάτες του Πιτίνο στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής θα είναι οι Ηλίας Παπαθεοδώρου, Θανάσης Σκουρτόπουλος και Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο Νίκος Παππάς θα έχει επιτελικό ρόλο, ενώ γυμναστής της Εθνικής θα είναι ο Κώστας Χατζηχρήστος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.