NBA playoffs: Για πρόωρες διακοπές οι πρωταθλητές Λέικερς – Επική πρόκριση για τους Φοίνιξ Σανς

NBA playoffs: Για πρόωρες διακοπές οι πρωταθλητές Λέικερς – Επική πρόκριση για τους Φοίνιξ Σανς

Ο Ντέβιν Μπούκερ βρέθηκε σε μαγική βραδιά και κατάφερε να οδηγήσει τους Φοίνιξ Σανς στη νίκη με 113-100 επί των Λέικερς στο Staples Center και να πάρει την πρόκριση (4-2) για τα ημιτελικά της Δυτικής Περιφέρειας του NBA, όπου θα αντιμετωπίσει το Ντένβερ.

Ο Μπούκερ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 47 πόντους (7/12 δίποντα, 8/10 τρίποντα, 9/9 βολές) ενώ είχε επίσης 11 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 μπλοκ σε 46 λεπτά συμμετοχής. Πολύ καλός για τους «ήλιους» ήταν ο Τζέι Κράουντερ με 18 πόντους (6/9 τρίποντα) ενώ 8 πόντους και 12 ασίστ είχε ο Κρις Πολ.

Για τους «λιμνάνθρωπους» ο Λεμπρόν Τζέιμς είχε 29 πόντους ενώ 20 πόντους σημείωσε ο Ντένις Σρούντερ και 19 πόντους ο Κεντάβιους Κόλντγουελ-Πόουπ. Σε ό,τι αφορά στον Άντονι Ντέιβις, αγωνίστηκε μόλις 5 λεπτά καθώς ένιωθε ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Λεμπρόν Τζέιμς αποκλείεται από τον πρώτο γύρο των playoffs καθώς μέχρι τώρα είχε ρεκόρ 14-0 στην καριέρα του.

Πέρασαν και οι Νάγκετς

Στα ημιτελικά της Δύσης προκρίθηκαν και οι Ντένβερ Νάγκετς που κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο Πόρτλαντ με 126-115 και έκαναν το 4-2 στη σειρά.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Νίκολα Γιόκιτς ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 36 πόντους (11/18 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 8/8 βολές) ενώ είχε επίσης και 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 36 λεπτά συμμετοχής. Άξιοι συμπαραστάτες του οι Μάικλ Πόρτερ με 26 πόντους και Μόντε Μόρις με 22 πόντους.

Για τους Μπλέιζερς ο Ντέμιαν Λίλαρντ είχε 28 πόντους και 13 ασίστ ενώ 21 πόντους πρόσθεσε ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ και 17 πόντους ο Νόρμαν Πάουελ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.