ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πελέ: Βίντεο τον δείχνει να κάνει φυσιοθεραπεία -«Σήμερα ήταν δύο βήματα μπροστά!» (βίντεο)

Πελέ: Βίντεο τον δείχνει να κάνει φυσιοθεραπεία -«Σήμερα ήταν δύο βήματα μπροστά!» (βίντεο)

Ανησυχία προκλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (17/9) για την υγεία του Πελέ, όταν έγινε γνωστό πως μπήκε ξανά στην εντατική. Ωστόσο, τα «σύννεφα» καθάρισαν γρήγορα, χάρη στις δημοσιεύσεις της κόρης του στα social media.

Ο Βραζλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου συνεχίζει να αναρρώνει από τη χειρουργική επέμβαση στο παχύ έντερο, με την οικογένειά του να δημοσιεύει ένα βίντεο που δείχνει με τον 81χρονο να χαμογελά, ενώ υποβάλεται σε φυσιοθεραπεία στο νοσοκομείο του στο Σάο Πάολο.

Ο Πελέ υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου στις 4 Σεπτεμβρίου και βρέθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο «Albert Einstein», στο Σάο Πάολο, τις επόμενες ημέρες. Μάλιστα, παρόλο που όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά, το βράδυ της Παρασκευής έγινε γνωστό πως εισήχθη ξανά στην εντατική.

Η κόρη του, Κέλι Νασιμέντο, δημοσίευσε ένα βίντεο του στο Instagram , δείχνοντας τον να κάνει ασκήσεις στα πόδια και στη συνέχεια να ρίχνει… μπουνίτσες στην κάμερα. Τον παρακολουθούν δύο φυσιοθεραπευτές, ένας εκ των οποίων είναι το παιδί του.

«Σήμερα ήταν δύο βήματα μπροστά!», έγραψε η Κέλι, κάνοντας σύνδεση με μια προηγούμενη ανάρτηση που προειδοποιούσε τους θαυμαστές ότι η ανάρρωση του πατέρα της ήταν συχνά δύο βήματα μπροστά και ένα βήμα πίσω.

Μετά από ένα ζήτημα που προέκυψε, ο Πελέ οδηγήθηκε σε εισαγωγή σε ΜΕΘ, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό πως ο 81χρονος «παρουσίασε μια σύντομη αναπνευστική αστάθεια» και εισήχθη στην εντατική ως «προληπτικό μέτρο». Στη συνέχεια, αφού η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε, μεταφέρθηκε σε μονάδα ημι-εντατικής φροντίδας.

«Φίλοι μου, αναρρώνω πολύ καλά. Σήμερα δέχθηκα επισκέψεις από μέλη της οικογένειας και συνεχίζω να χαμογελάω κάθε μέρα. Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη που δέχομαι από εσάς», ήταν το μήνυμα που ανάρτησε στο Ιnstgram, στις 02:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου (18/9).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι δεδομένο ότι ο θρύλος του ποδοσφαίρου περνά δύσκολες στιγμές, αλλά δείχνει αποφασισμένος να κατακτήσει ακόμη μια νίκη, ίσως στον πιο δύσκολο αγώνα που είχε να δώσει μέχρι σήμερα. Οι δημόσιες εμφανίσεις του είχαν ήδη μειωθεί πριν από την πανδημία και έκτοτε έχει κάνει λίγες εξόδους από το σπίτι του, έχοντας και προβλήματα στο ισχίο εδώ και λίγα χρόνια, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περπατήσει χωρίς βοήθεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.