Υπόθεση Ρ.Σεμέδο – Μητέρα 17χρονης: «Πήγε στο σπίτι γιατί η φίλη της ήθελε να γνωριστεί καλύτερα με τον ποδοσφαιριστή»

Υπόθεση Ρ.Σεμέδο – Μητέρα 17χρονης: «Πήγε στο σπίτι γιατί η φίλη της ήθελε να γνωριστεί καλύτερα με τον ποδοσφαιριστή»

Η μητέρας της 17χρονης, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας στο τέλος Αυγούστου με την υπόθεση του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό πλατό και έδωσε πολλές απαντήσεις.

«Μου είπε το παιδί μου, εκείνο το βράδυ, ότι θα πάει να μείνει στο σπίτι της φίλης της. Μου στείλανε φωτογραφία, την έχω, ότι έχουνε γυρίσει και είναι σπίτι», ανέφερε αρχικά η μητέρα της καταγγέλλουσας μιλώντας στο Star.

Η ίδια υποστήριξε ότι κατάφερε να μάθει από την κόρη της, τι της είχε συμβεί, σημειώνοντας πως της έχει χακάρει το κινητό και έχει μάθει τι έχει συμβεί. «Ήταν απόμακρη εκείνες τις ημέρες. Ήταν ξαπλωμένη, δεν μίλαγε. Προσπάθησα να την πλησιάσω. Της “είπα τα ξέρω όλα” και πως χάκαρα το κινητό της. Και μου λέει “ξέρεις πως με βίασαν”;» είπε η μητέρα της. Διευκρίνισε πως η κόρη της ακόμη και αν μακιγιαριστεί δεν δείχνει πάνω από 18-19 ετών και απάντησε για την άλλη κοπέλα που ήταν μαζί της το συγκεκριμένο βράδυ. «Η δήθεν φίλη της κόρης μου είναι μικρότερη. Δεν το γνώριζα, νόμιζα ήταν στην ίδια ηλικία».

Μάλιστα όπως είπε για την άλλη κοπέλα: «Εκείνη μίλαγε με μηνύματα με τον ποδοσφαιριστή και ήθελε να βγουν». Αφού αναφέρθηκε στην κατάθεση που άλλαξε η μικρότερη κοπέλα αλλά και στο ότι της ζήτησε συγγνώμη είπε: «Απ’ όσο γνωρίζω την ώρα που ο μάνατζερ βίασε την κόρη μου εκείνη συνευρισκόταν με τη θέλησή της με τον ποδοσφαιριστή».

«Ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση»

Απαντώντας σε ερώτηση για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η 17χρονη όταν έφθασε είπε: «Η κόρη μου ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση όταν γύρισε στο σπίτι. Έγινε ότι έγινε με τον μάνατζερ και ήταν σε σοκ, δεν ήξερε τι της έχει συμβεί. Ξανάρθε ο ποδοσφαιριστής και τη βίασε έχοντας κλειδώσει την πόρτα. Του φώναζε. Και απ’ ότι κατάλαβα η δήθεν φίλη της χτύπησε την πόρτα και τίποτα μετά».

«Η δήθεν φίλη ήξερε τον ποδοσφαιριστή. Η κόρη μου τους γνώρισε για πρώτη φορά» πρόσθεσε και σημείωσε πως πήγε στο σπίτι «για να μην την αφήσει μόνη της. Πήγε γιατί ήξερε πως η δήθεν φίλη της ήθελε να συνευρεθεί ή να γνωριστεί καλύτερα με τον ποδοσφαιριστή». Ανέφερε πως η κόρη της γνώριζε την 16χρονη μόνο δύο μήνες και έβγαιναν παρέα. Ανέφερε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ και ήθελε να κοιμηθεί ενώ μετά από τον βιασμό που κατήγγειλε «ήταν σε κατάσταση σοκ και φόβου, δεν ήξερε τι να κάνει. Ήθελε να τα κρύψει, να πείσει τον εαυτό της πως δεν έχουν συμβεί. Αυτό πιστεύω. Ντρεπόταν να με αντικρίσει».

«Δεν είναι η κόρη μου στο βίντεο»

Η μητέρα της 17χρονης κλήθηκε να απαντήσει και για το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, ωστόσο δεν συμπεριλήφθηκε στη δικογραφία. «Δεν είναι στο συγκεκριμένο βίντεο η κόρη μου, ούτε φίλες της. Θα πρέπει να ντρέπονται, κάποιες μανάδες που μιλούν για την οικογένειά μας. Και κάποιοι που θεωρούν ότι είναι άνδρες αλλά δεν είναι πραγματικά. Εύχομαι να μην τους συμβεί στα παιδιά τους» είπε. Ενώ αποκάλυψε πως δεν έχει κατέβει ακόμη από το διαδίκτυο, πως υπάρχει ακόμη με την κόρη της να διασύρεται κι άλλο παρότι δεν είναι η ίδια.

«Δεν μπορούσε να στείλει μήνυμα ο γιος μου, είναι μόλις 7 ετών»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ερωτώμενη για το μήνυμα που παρουσίασε η πλευρά του ποδοσφαιριστή που ζητούσε χρήματα για να μην αποκαλυφθεί το γεγονός, ξεκαθάρισε πως δεν θα μπορούσε να το στείλει ο γιος της όπως ειπώθηκε καθώς «είναι μόλις επτά ετών». Ενώ όπως σημείωσε, «όπως έβγαλαν το ψεύτικο βίντεο αντίστοιχα θα μπορούσαν να βγάλουν και αυτό. Να το κατασκευάσουν». Επίσης ξεκαθάρισε πως: «Μόλις έμαθα το γεγονός δεν ήξερα ούτε ποιος είναι ούτε αν είναι διάσημοι. Το μόνο που σκέφτηκα και έκανα ήταν να πάω στην αστυνομία και να τους καταγγείλω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.