ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Premier League: Παίκτης της Μπράιτον συνελήφθη για σεξουαλική επίθεση (βίντεο-φωτο)

Premier League: Παίκτης της Μπράιτον συνελήφθη για σεξουαλική επίθεση (βίντεο-φωτο)

Ένας ποδοσφαιριστής της Μπράιτον, τα στοιχεία του οποίου δε δόθηκαν επίσημα στη δημοσιότητα, συνελήφθη με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης.

Η αστυνομία κάνει λόγο για την σύλληψη ενός άνδρα περίπου 40 ετών και ενός περίπου 20 ετών, με τον νεαρό να ανήκει στην Μπράιτον. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη σε κλαμπ μετά από καταγγελία.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν μετά από επεισόδιο σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από βρετανικά μέσα ο παίκτης που συνελήφθη είναι ο Ιβ Μπισουμά, τον οποίο η Μπράιτον αγόρασε το 2018 από τη Λιλ. Ωστόσο ο μέσος από το Μάλι δεν είναι 20 ετών, όπως αναφέρει η αστυνομία, αλλά 25 ετών.

https://twitter.com/saltyypepe/status/1445839068395364352

Η Μπράιτον δήλωσε: «Η Μπράιτον και η Χόουβ Άλμπιον γνωρίζουν ότι ένας παίκτης της βοηθά την αστυνομία στη διερεύνηση ενός φερόμενου αδικήματος. Τα θέματα υπόκεινται σε νομική διαδικασία και επομένως ο σύλλογος δεν μπορεί να κάνει περαιτέρω σχόλια αυτή τη στιγμή”.

Η αστυνομία του Σάσεξ επιβεβαίωσε: «Δύο άνδρες συνελήφθησαν αφού μια γυναίκα ανέφερε σεξουαλική επίθεση σε χώρο στο Μπράιτον, τα ξημερώματα της Τετάρτης (06 Οκτωβρίου).

«Ένας άνδρας στα 40 του και ένας άνδρας στα 20 του, και οι δύο από το Μπράιτον, συνελήφθησαν ως ύποπτοι για σεξουαλική επίθεση και παραμένουν υπό κράτηση αυτή την ώρα.

«Το θύμα λαμβάνει ειδική υποστήριξη από αξιωματικούς».

Σύμφωνα με τη Sun , ο παίκτης «έκανε πάρτι με έναν φίλο του» σε ένα μπαρ στο Μπράιτον τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν συνελήφθη.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη από τους αστυνομικούς να του περνούν χειροπέδες στις 2 τα ξημερώματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.