ΝΒΑ: Χειροπέδες σε 18 πρώην παίκτες για εξαπάτηση του συστήματος υγείας

ΝΒΑ: Χειροπέδες σε 18 πρώην παίκτες για εξαπάτηση του συστήματος υγείας

Σάλος έχει ξεσπάσει στο ΝΒΑ μετά τον “σεισμό” που προκλήθηκε από την σύλληψη 18 πρώην παικτών της λίγκας λόγω εξαπάτησης του Συστήματος Παροχής Υγείας και Πρόνοιας.

Ειδικότερα, οι συγκεκριμένοι παραβάτες θα βρεθούν στο εδώλιο, καθώς φέρεται να έδιναν πλαστές αποδείξεις για ιατρικές δαπάνες, προκαλώντας ζημιές ύψους 4 εκατομμυρίων δολαρίων. Ανάμεσα τους και τέσσερις που έχουν περάσει από τα μέρη μας και συγκεκριμένα πρόκειται για τους Παλάσιο (Καβάλα), Πάτερσον (ΑΕΚ), Μουν (Ολυμπιακός) και Γουάτσον (ΠΑΟΚ).

Αναλυτικά τα ονόματα των 18 συλληφθέντων:

Μιλτ Παλάσιο, Ρούμπεν Πάτερσον, Τζαμάριο Μουν, Σι Τζέι Γουάτσον, Σεμπάστιαν Τέλφερ, Αντουάν Ράιτ, Ντάριους Μάιλς, Έντι Ρόμπινσον, Γκρέγκορι Σμιθ, Γκλεν Ντέιβις, Τέρενς Γουίλιαμς, Άλαν Άντερσον , Τόνι Άλεν, Σάνον Μπράουν, Γουίλ Μπάινουμ, Μέλβιν Έλι, Κρις Ντάγκλας-Ρόμπερτς, Τόνι Ρότεν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.