Αυτοί είναι οι υποψήφιοι διάδοχοι του Μιλόγεβιτς στον πάγκο της ΑΕΚ

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι διάδοχοι του Μιλόγεβιτς στον πάγκο της ΑΕΚ

Οι ραγδαίες εξελίξεις από το βράδυ της Παρασκευής με το αιφνιδιαστικό τέλος της συνεργασίας με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς έφεραν την ΑΕΚ να βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή. Στην Ένωση δεν περίμεναν τόσο άμεσες εξελίξεις με τον Μιλόγεβιτς για διαζύγιο μαζί του. Από την άλλη όμως, όπως γράψαμε, το γεγονός αυτό δεν φαίνεται να τους… χάλασε κιόλας.

Σε κάθε περίπτωση στην ΑΕΚ πρέπει να αποφασίσουν για τον εκλεκτό στον πάγκο και τη δεδομένη στιγμή από την ελληνική αγορά αυτός που βρίσκεται σε πρώτο πλάνο είναι ο Αργύρης Γιαννίκης.

Ο Γιαννίκης όμως είναι αυτός που είναι η πρώτη επιλογή από τις περιπτώσεις εντός συνόρων. Μάλιστα ο 41χρονος προπονητής φαίνεται να είναι διαβασμένος αναφορικά με την Ένωση και γενικότερα υπάρχει καλή γνώμη γι’ αυτόν. Από την άλλη βέβαια είναι ένας προπονητής που δεν έχει περάσει από πάγκους ομάδων όπως της ΑΕΚ…

Την ίδια στιγμή στην Ένωση εξετάζουν φυσικά και περιπτώσεις προπονητών από το εξωτερικό. Ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό και δεδομένο και το σίγουρο είναι πως θα μελετηθούν και άλλα ονόματα πριν οι κιτρινόμαυροι καταλήξουν στον εκλεκτό.

Ήδη στην ΑΕΚ κοιτάζουν τις επιλογές που υπάρχουν από την ξένη αγορά. Έχουν υπάρξει προτάσεις προς τη μεριά της ΑΕΚ και ζυγίζονται όλα τα δεδομένα. Άλλωστε υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις ξένων προπονητών με καλό βιογραφικό και παραστάσεις που βρίσκονται χωρίς ομάδα ακόμα και αυτήν την περίοδο.

Μένει να φανεί λοιπόν μέσα στο επόμενο διάστημα από τις επαφές και τις συζητήσεις που θα γίνουν τόσο εντός ΑΕΚ όσο και με τους υποψήφιους, ποια θα είναι η απόφαση που θα παρθεί για τον εκλεκτό που θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Μιλόγεβιτς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια στιγμή, ο Νίκος Παναγιωτάρας έχει αναλάβει χρέη υπηρεσιακού και προετοιμάζει την ομάδα για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ατρόμητο μετά τη διακοπή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.