ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Νέα ληστεία ποδοσφαιριστή στην Γαλλία – Απέσπασαν αντικείμενα αξίας 300 χιλ. ευρώ από την οικία του

Νέα ληστεία ποδοσφαιριστή στην Γαλλία – Απέσπασαν αντικείμενα αξίας 300 χιλ. ευρώ από την οικία του

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Γαλλία έπεσε θύμα ληστείας, τη στιγμή που βρισκόταν στην αποστολή της Γκαμπόν για ματς των προκριματικών του Μουντιάλ.

Το περιστατικό έγινε το βράδυ της Κυριακής (10.10.2021). Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, τρεις κουκουλοφόροι που κουβαλούσαν μαζί τους όπλα εισέβαλαν στο σπίτι του Μάριο Λεμινά.

Οι ληστές απείλησαν τις τρεις γυναίκες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στο σπίτι του παίκτη της Νις, πριν τις δέσουν. Μεταξύ των οποίων και η σύντροφός του παίκτη, Φάνι Νεγκουέσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι ληστές άρπαξαν πολυτελή κοσμήματα, ρούχα και δερμάτινα είδη συνολικής αξίας περίπου 300 χιλιάδων ευρώ. Ο Λεμινά φέρεται να είναι κλονισμένος και να έχει ζητήσει από τον προπονητή της Γκαμπόν, Πατρίς Νεβό, να μην παίξει στο επόμενο ματς της ομάδας του για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.