Ασύλληπτο ποσό για μια συλλεκτική trading card του Μάικλ Τζόρνταν (φώτο)

Ασύλληπτο ποσό για μια συλλεκτική trading card του Μάικλ Τζόρνταν (φώτο)

Τα αναμνηστικά από θρύλους του αθλητισμού, όπως ο Μάικλ Τζόρνταν καταφέρνουν τα συγκεντρώσουν υπέρογκα ποσά από παθιασμένους συλλέκτες.

Ο Μάικλ Τζόρνταν… πουλάει ακόμα. Ο “G.O.A.T.” του παγκόσμιου αθλητισμού έχει αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμα του και “τραβάει” τους συλλέκτες, ειδικά μετά και την τεράστια επιτυχία του “The Last Dance”.

Όπως έγινε γνωστό, μία υπογεγραμμένη trading card του MJ -με ένα κομμάτι ύφασμα από τη φανέλα του- από το All Star Game του 1998 (το τελευταίο με τους Σικάγο Μπουλς), μπήκε σε δημοπρασία από τον Οίκο Δημοπρασιών Goldin και συγκέντρωσε το τεράστιο ποσό των 2,7 εκατ. Δολαρίων.

Αυτή είναι η υψηλότερη τιμή που έχει πληρώσει κάποιος για μια κάρτα του Τζόρνταν, σπάζοντας το ρεκόρ των 2,1 εκατομμυρίων δολαρίων που τέθηκε νωρίτερα φέτος από μια διαφορετική έκδοση της ίδιας κάρτας, η οποία περιορίζεται σε 23 αντίτυπα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να αναφέρουμε ότι το σχετικό ρεκόρ πώλησης δεν ανήκει στον Μάικλ Τζόρνταν. Νωρίτερα μέσα στο χρόνο δημοπρατήθηκε μια ιστορική κάρτα του μπέισμπολ “T206 Honus Wagner”, φτάνοντας το ασύλληπτο ποσό των 6,6 εκατ. δολαρίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.