Παναθηναϊκός: Εκδικάστηκε η υπόθεση για τα επεισόδια – Μέχρι το βράδυ η απόφαση

Παναθηναϊκός: Εκδικάστηκε η υπόθεση για τα επεισόδια – Μέχρι το βράδυ η απόφαση

Μετά την παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σπυρόπουλου, ο Παναθηναϊκός κλήθηκε σε απολογία για την ένταση που καταγράφηκε έξω από την Λεωφόρο πριν την αναμέτρηση με τον Ιωνικό. Η έκθεση της αστυνομίας, που παραδόθηκε με καθυστέρηση, ήταν επιβαρυντική για τους «πράσινους».

Η υπόθεση εκδικάστηκε σήμερα νωρίς το μεσημέρι και η πράσινη ΠΑΕ κινδυνεύει με ποινή κεκλεισμένων των θυρών από 2 έως 4 αγωνιστικές και με βαρύτατο πρόστιμο. Οι νομικοί του Τριφυλλιού παρέθεσαν τα επιχειρήματά τους, απάντησαν στα ερωτήματα της έδρας και μέχρι το βράδυ αναμένεται να υπάρξει η ανακοίνωση της απόφασης.

Ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Βαγιάκος, έκανε ένσταση απαράδεκτης δίωξης, καθώς όπως υπογράμμισε: «αναφέρεται από τον παρατηρητή του αγώνα άρα υπεύθυνο για τη δίωξη είναι το πειθαρχικό σας όργανο και όχι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας. Δεν κάνατε καμία δίωξη και δεν κληθήκαμε σε απολογία για το συγκεκριμένο περιστατικό. Η έκθεση της Αστυνομίας λέει ότι οι φίλαθλοι ήταν επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Για τη δεύτερη πράξη υπήρξαν άτομα που βγήκαν από τη Θύρα 14.

Το οδόστρωμα της οδού Παναθηναϊκού όμως, δεν είναι εν γένει χώρος του γηπέδου, ούτε το πεζοδρόμιο απέναντι είναι και άρα δεν έχουμε ευθύνη. Ο τραυματισμός του σεκιούριτι υπάρχει κατάθεση του ότι έγινε στον φραγμό 6, στην γωνία της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με την οδό Παναθηναϊκού. Η αστυνομία μάλιστα δεν τον αντιλήφθηκε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ως μάρτυρας κατέθεσε ο διευθυντής ποδοσφαιρικών επιχειρήσεων του Παναθηναϊκού, Σπύρος Βλάχος. Μεταξύ άλλων είπε: «μέσα στις κερκίδες δεν έγινε τίποτα. Κανείς στο γήπεδο δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό. Όπως με ενημέρωσαν, 20-30 άτομα από τη Θύρα 14 βγήκαν έξω για να βάλουν κάποιους άλλους οπαδούς μέσα, κι εκεί υπήρχε μια μικρή ένταση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.