ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στις 24 Νοεμβρίου θα εκδοθεί η απόφαση για την υπόθεση Μπενζεμά για εκβιασμό στον Βαλμπουενά

Στις 24 Νοεμβρίου θα εκδοθεί η απόφαση για την υπόθεση Μπενζεμά για εκβιασμό στον Βαλμπουενά

Ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία για την πολύκροτο «ροζ» σκάνδαλο, στο οποίο εμπλέκονται ο Καρίμ Μπενζεμά και ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ενώπιον του δικαστηρίου κατέθεσαν πέντε άτομα, μεταξύ αυτών και ο 33χρονος φορ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι εμπλεκόμενοι θα πρέπει να κάνουν… υπομονή για ένα μήνα μέχρι να μάθουν την έκβαση της υπόθεσης. Συγκεκριμένα, η απόφαση του δικαστηρίου των Βερσαλλιών θα εκδοθεί στις 24 Νοεμβρίου, στις 09:30, τοπική ώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Πέμπτη (21/10) η εισαγγελέας πρότεινε τις ποινές που θέλει να επιβληθούν. Για τον Μπενζεμά η εισήγηση ήταν ποινή φυλάκισης δέκα μηνών με αναστολή και πρόστιμο 75.000 ευρώ, ενώ ο δικηγόρος του Ματιέ Βαλμπουενά ζήτησε 150.000 ευρώ για ηθική βλάβη. Για τον Μουσταφά Ζουαουί που θεωρείται ο υποκινητής του εκβιασμού, η εισαγγελέας πρότεινε ποινή φυλάκισης τεσσάρων χρόνων και πρόστιμο 15.000 ευρώ, ενώ για τον Καρίμ Ζενάτι η εισήγηση αφορά διετή φυλάκιση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.