ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Εν ψυχρώ δολοφονία Ολυμπιονίκη σπρίντερ στο Εκουαδόρ (βίντεο)

Εν ψυχρώ δολοφονία Ολυμπιονίκη σπρίντερ στο Εκουαδόρ (βίντεο)

Εν ψυχρώ εκτέλεσαν τον 32χρονο Ολυμπιονίκη σπρίντερ από το Εκουαδόρ, Άλεξ Κινιόνεζ στην πόλη Γκουαγιακίλ, του Εκουαδόρ.

Ο ασημένιος Παγκόσμιος πρωταθλητής στα 200 μέτρα, που είχε τρέξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2012 στο Λονδίνο στην κούρσα με τον Γιουσέιν Μπολτ, δολοφονήθηκε από πυροβολισμούς την Παρασκευή, όπως επιβεβαίωσε η Ολυμπιακή Επιτροπή του Εκουαδόρ μέσω των social media.

Ο Άλεξ Κινιόνεζ έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς έξω από ένα εμπορικό κέντρο Colinas de la Florida, δίπλα στον φίλο του Γιοχάιρο Αρκάγια, με την αστυνομική έρευνα να βρίσκεται σε εξέλιξη, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας olympics.com.

https://twitter.com/ABZEVALLOS/status/1451776207503175688

Στον θάνατό του αναφέρθηκε και ο πρόεδρος της αθλητικής ομοσπονδίας Guayas, Ρομπέρτο Ιμπάνιεθ γράφοντας στα social media: «Η καρδιά μου είναι εντελώς συντετριμμένη, δεν βρίσκω λόγια να περιγράψω το κενό που νιώθω. Δεν μπορώ να το πιστέψω, μέχρι πότε θα συνεχίσουμε να ζούμε τόση κακία και ανασφάλεια. Θα μου λείψεις πολύ Άλεξ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για τον κορυφαίο σπρίντερ του Εκουαδόρ, που στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012, σημείωσε εθνικό ρεκόρ 20,28 δευτερολέπτων και τερμάτισε έβδομος στον τελικό. Ενώ κατέκτησε και το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2019 στη Ντόχα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.