ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Άτακτος ο Μ.Ικάρντι: Είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή με τρανσέξουαλ ηθοποιό – Πίστευε ότι ήταν γυναίκα

Άτακτος ο Μ.Ικάρντι: Είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή με τρανσέξουαλ ηθοποιό – Πίστευε ότι ήταν γυναίκα

Η Γκουενταλίνα Ροντρίγκεθ, είναι μια τρανσέξουαλ ηθοποιός η οποία αποκάλυψε ότι βρέθηκε στο κρεβάτι με τον αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν Μάουρο Ικάρντι.

Σε σίριαλ είχε εξελιχθεί το τρίο Μάουρο Ικάρντι, Γουάντα Νάρα και Τσίνα Σουάρες, με την τελευταία να φέρεται να είναι το πρόσωπο που μπήκε στη σχέση του ποδοσφαιριστή με τη μάνατζερ.

«Η εμπειρία ήταν πολύ καλή»

Πάντως, μια τρανσέξουαλ ηθοποιός μίλησε για σχέση με τον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν, κατά τη διάρκεια της κρίσης του γάμου του με τη Γουάντα Νάρα.

«Ο Μάουρο πίστευε ότι ήμουν γυναίκα, αλλά του αρέσει η διαστροφή και αγαπούσε την πλευρά μου. Η εμπειρία ήταν πολύ καλή: Μου άρεσε. Στο κρεβάτι ήταν καλός και ανήσυχος. Προσπαθήσαμε να είμαστε παραβάτες» εξήγησε η Γουενταλίνα Ροντρίγκεθ.

Πώς γνωρίστηκαν

Η τρανς συνοδός έσπασε τη σιωπή της και διαβεβαιώνει ότι είναι εραστής του Ικάρντι και δημοσίευσε μια από τις βιντεοκλήσεις που είχε με τον ποδοσφαιριστή.

«Ήμουν σε θέση να συναντήσω τη Γουάντα προσωπικά σε ένα ριάλιτι VIP Ιταλικού Big Brother όπου ήμουν παρών. Ανταλλάξαμε ματιές και αποφεύγαμε η μία την άλλη» είπε και ανέφερε πώς προέκυψε η πρώτη επαφή με τον Μάουρο Ικάρντι το 2019.

«Μου έγραψε μέσω ενός ατζέντη το 2019 ρωτώντας αν ήμουν διαθέσιμη για δείπνο» αποκαλύπτει η Γκουενταλίνα.

Το πρώτο ραντεβού

Όταν συναντήθηκαν πριν από δύο χρόνια για πρώτη φορά στο Μιλάνο, η Γκουενταλίνα δεν ήξερε ποιος ήταν.

«Επειδή δεν είμαι φαν του ποδοσφαίρου δεν ήξερα ποιος ήταν. Στην πραγματικότητα, τον ρώτησα γιατί με έκανε να επικοινωνήσω με έναν ιδιωτικό πράκτορα. Αν είχα εφεύρει τα πάντα όπως πολλοί πιστεύουν, νομίζω ότι αυτή τη στιγμή, μετά από δύο χρόνια θα είχα λάβει μια προειδοποίηση, μια μήνυση ή μια καταγγελία, αλλά δεν συνέβη τίποτα τέτοιο» τονίζει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, η Γκουενταλίνα είπε πως τελευταία φορά επικοινώνησε με τον Ικάρντι την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου μέσω βιντεοκλήσης και της είπε ότι θα ήθελε να ζήσει ήρεμα και ελεύθερα να κάνει ό, τι θέλει, ελπίζοντας πως η Γουάντα θα τον συγχωρήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.