ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ.Νάρα: «Υπογράψαμε τα χαρτιά του διαζυγίου αλλά είμαστε μαζί με τον Ικάρντι» (φώτο)

Γ.Νάρα: «Υπογράψαμε τα χαρτιά του διαζυγίου αλλά είμαστε μαζί με τον Ικάρντι» (φώτο)

Νέα τροπή λαμβάνει η περιπέτεια μεταξύ των Γουάντα Νάρα και Μάουρο Ικάρντι.

Η εκρηκτική Αργεντίνα, μέσα από ανάρτηση στα social media, έκανε γνωστό πως αποφάσισε να συγχωρήσει τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος φημολογείται πως την απάτησε με την ηθοποιό, Τσίνα Σουάρεζ.

Παρόλα αυτά, η απιστία του Ικάρντι δεν πέρασε… αναίμακτα, αφού οι δυο τους υπέγραψαν μεν τα χαρτιά του διαζυγίου, όμως σύντομα κατάλαβαν πως δεν μπορούσαν να ζήσουν χωριστά και αποφάσισαν από κοινού να δώσουν ακόμα μια ευκαιρία στη σχέση τους.

«Οι φωτογραφίες που έχω ανεβάσει τους τελευταίους μήνες δείχνουν πόσο καλά και πόσο ευτυχισμένοι ήμασταν. Πληγώθηκα από αυτό που συνέβη. Κάθε μέρα ζητούσα από τον Μάουρο (σ.σ Ικάρντι) διαζύγιο. Όταν κατάλαβε ότι δεν υπήρχε επιστροφή, μου είπε ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι, ότι αν ο χωρισμός ήταν ο μόνος τρόπος για να δώσουμε τέλος στον πόνο, τότε θα έπρεπε να το κάνουμε. Πήγαμε στον δικηγόρο και μέσα σε δυο μέρες είχαμε υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου.

Την επόμενη μέρα μου έγραψε ένα γράμμα, κάτι που δεν είχε κανένας στο παρελθόν ‘‘Σου έδωσα τα πάντα, ελπίζω να είσαι ευτυχισμένη γιατί έτσι θα είμαι κι εγώ χαρούμενος”. Τότε συνειδητοποίησα κάτι: ότι δεν θα έχω τίποτα αν δεν είμαι μαζί του. Είμαι σίγουρη ότι αυτή η δύσκολη κατάσταση που περνάμε θα μας κάνει πιο δυνατούς σαν ζευγάρι και ως οικογένεια. Το σημαντικό είναι ότι και ο δυο μας είχαμε την ελευθερία να δώσουμε τέλος στην 8ετή μας σχέση, αλλά επιλέξαμε ξανά ο ένας τον άλλον. Σε αγαπώ, Μάουρο Ικάρντι» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

«Περνώ και μόνη μου καλά», η… τιμωρία στον Μάουρο

Παρά το γεγονός ότι ο Ικάρντι, δημοσιεύει συνέχεια στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες δίπλα με το ξανθό μοντέλο στο προφίλ του στο Instagram, η Γουάντα Νάρα φαίνεται να περνάει καλά και μόνη της.

Το βράδυ της Κυριακής (24/10) το διάσημο μοντέλο αποφάσισε να βγει με την παρέα της και να δειπνήσει στο ελληνικό εστιατόριο που βρίσκεται στο Παρίσι, «Kalamata Paris». Η Γουάντα Νάρα φαίνεται να έχει ξεχάσει για τα καλά τον Μάουρο Ικάρντι κι αυτό το επιβεβαίωσε μέσω των social media, δημοσιεύοντας βίντεο με την ίδια να τραγουδάει στέλνοντας άμεσα και έμμεσα μηνύματα στον πρώην (;) σύντροφό της.

Ενα από τα τραγούδια που επέλεξε ήταν το «Si Tú La Wants» του David Bisbal, ο οποίος περιέργως είναι ο πρώην της Τσίνα Σουάρες (η γυναίκα πίσω από τον… χωρισμό του διάσημου ζευγαριού), ενώ ένα άλλο ήταν το «La Tóxica» του Farruco το οποίο η Γουάντα Νάρα τραγουδούσε το συγκεκριμένο στίχο του: «Ας πεθάνει το κάθαρμα που με πλήγωσε».

Από την πλευρά του βέβαια, ο Μάουρο Ικάρντι, το πρωί της Δευτέρας (25/10) δημοσίευσε ένα στόρι, στο οποίο φαίνεται το χέρι του, μαζί με αυτό της Γουάντα και με λεζάντα «Το πρωινό με την αγάπη μου». Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει αν είναι πρόσφατο ή είναι μια παλιά φωτογραφία τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/ViaCordobaOK/status/1452621420987621380

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.