Πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια του Άρη για το «διπλό» στην Τούμπα (βίντεο)

Ο Θοδωρής Καρυπίδης βρέθηκε στο… επίκεντρο των τρελών πανηγυρισμών των παικτών του Άρη μετά τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια του Άρη για το «διπλό» στην Τούμπα (βίντεο)

Ξέφρενο πάρτι ξέσπασε στα αποδυτήρια του Άρη μετά τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 1-0 για την 11η αγωνιστική της Super League, η οποία ήρθε μετά από 11 χρόνια.

Οι «κιτρινόμαυροι» έστησαν χορό με τον φροντιστή της ομάδας, Δημήτρη Τσακίρη, να βρίσκεται στο επίκεντρο της γιορτής, ενώ αποθεώθηκε και ο πρόεδρος της ομάδας, Θοδωρής Καρυπίδης.

Ο πρόεδρος του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για το μεγάλο διπλό της ομάδας του και με ανάρτηση στα social media θέλησε να «πικάρει» τον ΠΑΟΚ και να αφιερώσει τη νίκη στον κόσμο για την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική.

Η ανάρτηση του Καρυπίδη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τελικά είχατε δίκιο. Η ιστορία έγραψε. 11 χρόνια ήταν πολλά. Τα καλύτερα έρχονται. Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη στον κόσμο μας που τόσο πληγώσαμε το προηγούμενο Σάββατο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.