Απίστευτο θέαμα: Αλεπού έκανε τη… βόλτα της στο γήπεδο της Χαραυγής στο Κερατσίνι (βίντεο)

Αφού έκανε τη… βόλτα της, η αλεπού πήδηξε από τη μάντρα του γηπέδου και εξαφανίστηκε

Απίστευτο θέαμα: Αλεπού έκανε τη… βόλτα της στο γήπεδο της Χαραυγής στο Κερατσίνι (βίντεο)

Μετά το γήπεδο της Νέας Ιωνίας, μια ακόμα αλεπού έκανε την εμφάνιση της σε αυτό της Χαραυγής στο Κερατσίνι.

Ειδικότερα, μια μεγαλόσωμη αλεπού έκανε ξαφνικά την εμφάνιση της κατά τη διάρκεια αγώνα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά στο γήπεδο της Χαραυγής στο Κερατσίνι.

Η αλεπού άρχισε να κόβει βόλτες στο γήπεδο, ενώ ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους!

Αφού έκανε τη… βόλτα της, η αλεπού πήδηξε από τη μάντρα του γηπέδου και εξαφανίστηκε! Σύμφωνα με τους ειδικούς, μετά τις τελευταίες πυρκαγιές στο Σχιστό, οι αλεπούδες καταφεύγουν στις γύρω γειτονιές προκειμένου να εντοπίσουν τροφή κυρίως σε κάδους απορριμμάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.