ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Με αφαίρεση βαθμών απειλείται ο ΠΑΣ Γιάννινα λόγω οφειλών στον Περιστερίδη

Η ομάδα θα πρέπει να εξοφλήσει τον ποδοσφαιριστή μέσα στην επόμενη εβδομάδα

Με αφαίρεση βαθμών απειλείται ο ΠΑΣ Γιάννινα λόγω οφειλών στον Περιστερίδη

Για να αποφύγει αφαίρεση βαθμών ο ΠΑΣ Γιάννινα θα πρέπει να εξοφλήσει τον Κώστα Περιστερίδη κατόπιν απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου.

Οι οφειλές αφορούν σε μειώσεις που είχε κάνει η ΠΑΕ σε ποδοσφαιριστές λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής εξαιτίας του κορωνοϊού. Κάποιοι από αυτούς δεν τις είχαν αποδεχτεί και μέσα από δικαστικές αποφάσεις πέτυχαν να πάρουν τα χρήματά τους. Κάτι ανάλογο με τον Περιστερίδη είχε προηγηθεί με τον Απόστολο Σκόνδρα.

Η ενημέρωση:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου έλαβε την εξής απόφαση. Επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Κων/νου Περιστερίδη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 172/2-9-2021 τελεσίδικης απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.