ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Euroleague: 33.000 ευρώ πρόστιμο για τον Παναθηναϊκό

Euroleague: 33.000 ευρώ πρόστιμο για τον Παναθηναϊκό

Το πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την 17η αγωνιστική της Euroleague πήγε στραβά σε όλα τα επίπεδα για τον Παναθηναϊκό, αφού μετά την ήττα ήρθε και η τιμωρία με πρόστιμο για όλα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και καταγράφηκαν στο φύλλο αγώνα από τους διαιτητές.

Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 65-84 από τους «ερυθρόλευκους» πριν μία εβδομάδα και τώρα έμαθαν ότι θα πρέπει να πληρώσουν και 33.000 ευρώ στη Euroleague ως πρόστιμο για τη συμπεριφορά των οπαδών τους.

Μπορεί σε γενικές γραμμές η ατμόσφαιρα να ήταν ήρεμη σε σχέση με όσα έχουμε δει να συμβαίνουν στο παρελθόν σε αγώνες των δύο ομάδων, αλλά η ρίψη αντικειμένων προς τον πάγκο του Ολυμπιακού δεν έλειψαν, με τους διαιτητές να γράφουν στο φύλλο αγώνα ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πέταξαν κέρματα, νερά και μία μπαταρία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, η Euroleague ανακοίνωσε την επιβολή προστίμου 33.000 ευρώ, εξηγώντας και πώς προκύπτει αυτό το ποσό: 6.000 ευρώ για άναμμα πυρσών, 7.000 ευρώ για χρήση λέιζερ, 12.000 ευρώ για ανάρμοστη συμπεριφορά και 8.000 ευρώ για ρίψη αντικειμένων στο παρκέ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.