ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Λίβερπουλ: Τρία κρούσματα λίγο πριν το ντέρμπι με την Τσέλσι

Λίβερπουλ: Τρία κρούσματα λίγο πριν το ντέρμπι με την Τσέλσι

Άσχημα τα μαντάτα για τη Λίβερπουλ δύο μέρες πριν το εκτός έδρας ντέρμπι με την Τσέλσι (2/2, 18:30), με τον κορωνοϊό να μην αφήνει σε ησυχία ούτε τους «κόκκινους». Συγκεκριμένα, ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του ματς, αποκάλυψε ότι βρέθηκαν θετικοί τρεις παίκτες αλλά και μέλη.

«Έχουμε τρία κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα και κάποια ακόμη στο σταφ. Δεν είναι ωραία η κατάσταση. Δεν είμαι σε θέση να πω ποιοι είναι καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία με τα μοριακά τεστ, αλλά θα το δείτε στην αποστολή. Θα είναι ξεκάθαρο», ανέφερε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός.

Ωστόσο, όπως σημείωσε εν συνεχεία, με τα τωρινά δεδομένα η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ δεν πρόκειται να ζητήσει αναβολή του αγώνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όχι ακόμη, αλλά δεν γνωρίζουμε. Δεν έχουμε ακόμη μία μεγάλη διασπορά που 10,15,20 παίκτες θα έχουν κορωνοϊό. Για εμάς είναι κάθε μέρα και από ένα. Είναι σαν λοταρία, στεκόμαστε και περιμένουμε το αποτέλεσμα. Πρέπει να περιμένουμε. Αυτή την στιγμή, πιθανότατα δεν θα ζητήσουμε αναβολή. Όμως δεν ξέρουμε ποια θα είναι η κατάστασή μας σε λίγες ώρες», υποστήριξε ο Κλοπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.