ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν.Τζόκοβιτς: Ο επικεφαλής του Australian Open μιλά για τις ιατρικές εξαιρέσεις και εκθέτει τις Αρχές της Αυστραλίας

Υπέρ της συμμετοχής του Σέρβου τενίστα στο Australian Open εμφανίστηκε ο Κρεγκ Τίλι

Ν.Τζόκοβιτς: Ο επικεφαλής του Australian Open μιλά για τις ιατρικές εξαιρέσεις και εκθέτει τις Αρχές της Αυστραλίας

Νούμερο ένα θέμα έχει γίνει η συμμετοχή του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Australian Open. Ο Σέρβος τενίστας βρίσκεται σε κατάσταση «ομηρίας» σε δομή φιλοξενίας μεταναστών στην Αυστραλία, καθώς δεν του επετράπη η είσοδος στην χώρα καθώς δεν έχει εμβολιαστεί.

Όμως, ο επικεφαλής του πρώτου Grand Slam της σεζόν, Κρεγκ Τίλι εξέθεσε τις Αρχές της χώρας αναφορικά με την στάση που έχουν κρατήσει απέναντι στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και την ιατρική εξαίρεση που είχε παρουσιάσει. Όπως τόνισε, στην χώρα πάντα εισέρχονται άτομα με ιατρικές εξαιρέσεις.

«Οι πληροφορίες που είχαμε και δίναμε στους αθλητές στις συγκεκριμένες χρονικές στιγμές, ήταν σωστές. Μην ξεχνάμε ότι πάντα θα υπάρχουν περιπτώσεις και εκτός τένις, επισκεπτών στη χώρα που ζητούν ιατρική εξαίρεση», ανέφερε αρχικά ο επικεφαλής του Australian Open.

Και συνέχισε: «Εμείς βάλαμε δύο πάνελ να εξετάζουν τις αιτήσεις. Δεν πρόκειται να ρίξουμε σε κανέναν ευθύνες. Κάθε εβδομάδα μιλούσαμε με τις αρμόδιες αρχές για να σιγουρευτούμε ότι κάνουμε το σωστό. Το μπέρδεμα με τις πληροφορίες έχει να κάνει με την διαφορετικότητα που υπάρχει στο περιβάλλον συνεχώς».

Παράλληλα, ο Κρεγκ Τίλι στάθηκε ξεκάθαρα υπέρ της συμμετοχής του Νόβακ Τζόκοβιτς στο πρώτο μεγάλο ραντεβού στο τένις. «Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε για να φέρουμε εδώ τους τενίστες. Θέλω να δω τον Τζόκοβιτς να παίζει στο Australian Open», ήταν τα λόγια του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.