ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

#AustraliaHasFallen: Θύελλα αντιδράσεων για την Αυστραλία μετά την απέλαση του Τζόκοβιτς

Στο Twitter δημιουργήθηκε το hashtag #Australia has fallen που έγινε παγκόσμιο trend

#AustraliaHasFallen: Θύελλα αντιδράσεων για την Αυστραλία μετά την απέλαση του Τζόκοβιτς

Η απόφαση να απελαθεί ο Νόβακ Τζόκοβτς έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών για τη στάση των αρχών της Αυστραλίας.

Είναι γεγονός πως η κοινή γνώμη της Αυστραλίας στήριξε την απόφαση της απέλασης του Νόβακ Τζόκοβιτς, σύμφωνα τουλάχιστον με τη δημοσκόπηση της News Corp όπου το 84% ήταν υπέρ.

Πάντως, είναι επίσης γεγονός πως πολύς κόσμος, εκτός Αυστραλίας, δεν είδε με καθόλου καλό μάτι αυτή την απόφαση.

Για την ακρίβεια, στο Twitter δημιουργήθηκε το hashtag #Australia has fallen που έγινε παγκόσμιο trend την Δευτέρα 17/01 με πολλούς χρήστες να εκφράζουν την αντίθεση τους με το πώς χειρίστηκε η κυβέρνηση την υπόθεση Τζόκοβιτς.

Πολλοί ήταν αυτοί που σημείωσαν πως δεν πρόκειται να ξαναπάνε στην Αυστραλία λόγω της απέλασης του Σέρβου τενίστα.

https://twitter.com/renar_gro/status/1482803912734388226

Ο υπουργός Μετανάστευσης Άλεξ Χοκ είχε υπογραμμίσει πως η άρνηση του Νο.1 τενίστα στον κόσμο να κάνει το εμβόλιο μπορεί να αναζωπύρωνε το αντι-εμβολιαστικό κίνημα στην Αυστραλία.

Στο μεταξύ, αρκετοί είναι και αυτοί που απειλούν με μποϊκοτάζ το Αυστραλιανό OPEN από τη στιγμή που δεν θα πάρει μέρος ο Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος ήλπιζε να φτάσει στην κατάκτηση του 21ου Γκραν Σλαμ που θα τον έβαζε μπροστά από τους Φέντερερ και Ναδάλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του και στο «Roland Garros», καθώς στη Γαλλία είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός σε όσους συμμετέχουν σε μεγάλα κοινωνικά event.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.