ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο κουμπάρος και ο …κουμπάρος δύο φορές την εβδομάδα στα «μαχαίρια»

Ο κουμπάρος και ο …κουμπάρος δύο φορές την εβδομάδα στα «μαχαίρια»

Ο Ντράγκαν Σάκοτα και ο Άγγελος Κορωνιός από την ημέρα που χώρισαν προπονητικά, διαχώρισαν με έντονο τρόπο και τις θέσεις τους. Η «κιτρινόμαυρη» τεχνική ηγεσία, προφανώς, δεν χωρούσε τους κουμπάρους και μέχρι τότε φίλους, με συνέπεια να παραμείνει ο ελληνοποιημένος και ν’ αποχωρήσει ο Κορωνιός. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι σχέσεις, όμως, επιδεινώθηκαν αφενός από την κίνηση του Σάκοτα να προχωρήσει στην πρόσληψη του Μανωλόπουλου δίχως να ενημερώσει τον κουμπάρο του, που την έμαθε από τα media και αφετέρου, από τα «βέλη» που εξαπέλυσε δημοσίως ο Κορωνιός. Τις τελευταίες εβδομάδες ο ελληνοποιημένος τεχνικός διαρρέει φήμες περί του πρόωρου «διαζυγίου», κάτι που «έπιασαν οι κεραίες» του πρώην φίλου του, ο οποίος έγινε έξω Έγραψε, λοιπόν, στο λογαριασμό του στο Facebook: «Επειδή στην ζωή μου δεν έχω μάθει να μιλάω πισώπλατα και με φήμες, καθώς η διαδρομή μου στο ελληνικό μπάσκετ είναι γνωστή και καθαρή, θα ήθελα να ζητήσω από τον κ. Σάκοτα να σταματήσει να διαδίδει αναλήθειες σχετικά με το πρόσωπό μου. Καλά θα κάνει να ασχοληθεί με την ομάδα και όχι με εμένα που αποχώρησα και δεν έχω πει το παραμικρό από εκείνη την μέρα. Εάν συνεχίσει να με διαβάλλει, τότε να ξέρει ότι θα μιλήσω ανοιχτά, με επιχειρήματα και θα πω αλήθειες που θα τον εκθέσουν ανεπανόρθωτα στο πρόσωπο του προέδρου της ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλου, αλλά και του κόσμου»…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.