ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

«Εμφύλιος» στο ελληνικό μπάσκετ, σε θέσεις μάχης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

«Εμφύλιος» στο ελληνικό μπάσκετ, σε θέσεις μάχης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Ψυχροπολεμική είναι η ατμόσφαιρα που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ, με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να βρίσκονται στα «χαρακώματα». Μαζί μ’ αυτούς και η ΕΟΚ με τον ΕΣΑΚΕ, αλλά και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας με την Ομοσπονδία Διαιτητών! Σταδιακά οι δύο μεγάλοι, σε ιστορία και δυναμικότητα, σύλλογοι προσθέτουν συμμάχους, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμοι για τη μεγάλη μάχη. 

Τα τελευταία θέματα που έχουν προκύψει και παρουσιάζουν ανάγλυφα το «στρατιωτικό χάρτη» είναι η ένσταση της Κηφισιάς για το ματς με τον Κόροιβο και το εργόσημο το οποίο επιβάλλεται από κάποιες ομάδες στους κριτές, παρατηρητές και κομισάριους. Συγκεκριμένα, ο σύλλογος των Βορείων προαστίων κατέθεσε ένσταση στον αθλητικό δικαστή για ένα καλάθι το οποίο δεν μεταφέρθηκε σωστά στον ηλεκτρονικό πίνακα του γηπέδου, με υπευθυνότητα ενός κριτή, εν τούτοις, απορρίφθηκε. Οι παράγοντές του παραπονιούνται ότι ο ΕΣΑΚΕ «έβαλε το δάχτυλό» του στην υπόθεση, δεδομένου ότι η Κηφισιά στις τελευταίες εκλογές είχε υποστηρίξει τον αντίπαλο του νυν προέδρου Γιώργου Χαλβατζάκη. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, τέσσερις από τις 14 ομάδες πληρώνουν με εργόσημο τους κριτές, παρατηρητές και κομισάριους και συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός, ο Άρης, τα Τρίκαλα και ο Αρκαδικός, παρ’ ότι η διοίκηση της ΕΟΚ με έγγραφό της επισημαίνει ότι όποιος κόβει θα διαγράφεται από το σύνδεσμό του! Η κατάσταση είναι ψυχροπολεμική και δεν αποκλείεται λίαν συντόμως να παρατηρηθεί και μετωπική σύγκρουση…        

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.