Αναβάλλεται το ματς της Λευκάδας με τον Φάρο για την Α2;

Αναβάλλεται το ματς της Λευκάδας με τον Φάρο για την Α2;

Πανικός επικράτησε στη Λευκάδα από την ισχυρή σεισμική δόνηση εντάσεως 6,1 Ρίχτερ, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών, που έγινε αισθητή στις 09.10 το πρωί της Τρίτης στη μισή Ελλάδα. Από εκείνη την ώρα και μετά έχουν σημειωθεί δεκάδες μετασεισμοί, με τον μεγαλύτερο να είναι της τάξης των 5,2 Ρίχτερ, με συνέπεια να απαγορευθεί και η χρήση των κλειστών γυμναστηρίων. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι καλαθοσφαιριστές της τοπικής ομάδας, Δόξα Λευκάδας, οι οποίοι δίνουν το προσεχές Σάββατο ένα δύσκολο ματς με τον Φάρο για την Α2 κατηγορία, δεν γυμνάστηκαν στην έδρα τους αλλά θα μεταβούν σήμερα το βράδυ στην Κόνιτσα ώστε να χρησιμοποιήσουν το γήπεδο της περιοχής. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, η συγκεκριμένη αναμέτρηση να αναβληθεί, εφόσον παραταθεί η απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα.  Πρέπει να σημειώσουμε, πάντως, ότι κάποιοι καλαθοσφαιριστές υπέστησαν σοκ από την ισχυρή σεισμική δόνηση… 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.