ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Υπόσχεται διαφημίσεις και στις φανέλες των εθνικών ομάδων και ζητά την προεδρία της FIFA.

Υπόσχεται διαφημίσεις και στις φανέλες των εθνικών ομάδων και ζητά την προεδρία της FIFA.

Έτοιμο να πέσει είναι το άβατο σε χορηγούς στις φανέλες εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου, καθώς ο νοτιοαφρικανός επιχειρηματίας Τόκιο Σεξγουέιλ, εκ των υποψηφίων για την προεδρία της FIFA, εξαγγέλλει πως θα επιτρέψει διαφημιστικό λογότυπο, δίπλα στο εθνόσημο…

Ο Σεξγουέιλ στην πραγματικότητα ενισχύει την υποψηφιότητά του, εξετάζοντας το ενδεχόμενο να επιτρέψει στις εθνικές ομάδες να έχουν λογότυπο χορηγού στη φανέλα, κάτι που δεν υπάρχει ως σήμερα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο! 

Σύμφωνα με το Reuters, ο επιχειρηματίας από τη Νότιο Αφρική σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να επιτρέψει να μπουν χορηγοί στις φανέλες των εθνικών ομάδων, κάτι που μέχρι σήμερα δεν επιτρέπεται, με το λογότυπο των εταιρειών κατασκευής των εμφανίσεων να είναι το μοναδικό που υπάρχει. Οι χορηγοί έως τώρα εμφανίζονται μόνο στις εμφανίσεις προπόνησης των εθνικών ομάδων.

”Υπάρχει χώρος για ακόμα μεγαλύτερη αξία, για περισσότερα εκατομμύρια δολάρια, τα οποία θα καταλήγουν στα ταμεία των Ομοσπονδιών”, σχολίασε χαρακτηριστικά ο Σεξγουέιλ, ένας εκ των πέντε υποψηφίων για τον προεδρικό θώκο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι υπόλοιποι τέσσερις υποψήφιοι είναι: ο Αλί Μπιν Χουσεϊν από την Ιορδανία, ο πρόεδρος της ασιατικής ομοσπονδίας σεϊχης Αλ Καλίφα, το πρώην στέλεχος της FIFA Ζερόμ Σαμπέϊν και ο γενικός γραμματέας της UEFA Τζιάνι Ινφαντίνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.