“Κάρφωσε” τον διαιτητή Παππά και τώρα ζητάει …συγνώμη

“Κάρφωσε” τον διαιτητή Παππά και τώρα ζητάει …συγνώμη

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης είναι ένας αυθόρμητος όσο και παρορμητικός καλαθοσφαιριστής. ο οποίος έχει μπόλικη δόση τρέλας στο παιχνίδι του. Ο νυν παίκτης της Λιβαδειάς είναι και οπαδός του Παναθηναϊκού, για τον οποίο …εκτροχιάστηκε. Έγραψε μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτυώσεως για τα όσα έγιναν χθες στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και έριξε βέλη στον διαιτητή! 

«Ρε πουλημένε Παππά, ήθελα να ‘ξερα πώς θα φύγεις από εκεί ξεφτιλισμένε!!! Αληταράδες, πουλάτε και τη μάνα σας για τον Ολυμπιακό… ΝΤΡΟΠΗ σου ρε, αλλά εύχομαι να μείνει εκεί μια ζωή… Γιατί πρώτη φορά στην Ελλάδα πέφτει φωτοβολίδα… Και πριν σχολιάσετε σας ρωτάω όλους…. Το στυλό έπεσε 6.10… Γιατί διέκοψες το ματς στις 8.30 ρε αληταρά;;; εεε;;; Πέσανε τα τηλεφωνάκια;;;; εεε;;; Απλά σας ρωτάω όλους!!!!». Αναμφισβήτητα, κατακριτέα συμπεριφορά, πολλώ δε μάλλον για έναν αθλητή. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγη ώρα αργότερα, όμως, διέγραψε το ποστ του και ανασκεύασε: «Πρώτον, το στάτους ήταν λάθος και ζητάω συγγνώμη από όλους όσους είχαν την ατυχία να το δουν. Δεύτερον, όταν το έγραψα δεν ήξερα τίποτα για τραυματισμούς γιατί είχα ματς… Σαν ΑΝΤΡΑΣ λοιπόν, όταν τα έμαθα το κατέβασα και θέλω από εδώ όπως έχω κάνει πολλές φορές να πω ότι είμαστε Ουγκάντα… Αν ένας παίκτης φοράει κόκκινα ή πράσινα δεν δίνει το δικαίωμα σε κανένα πρεζάκι να τον κάψει… άι στα διάλα πια… ούτε ένα ματς δεν μπορούμε να δούμε… Στρατοί πληρωμένοι που διαλύουνε τα πάντα… τρίτον… η γνώμη μου για τον Παππά δεν αλλάζει. Γιατί δεν διέκοψε το παιχνίδι στις 6, στις 7 στις 8 δεν ξέρω… Και δυστυχώς για άλλη μια φορά εμείς οι Παναθηναϊκοί αποδειχτήκαμε ζώα και δεν μας φταίει ο Μαρινάκης σήμερα και κανείς Ολυμπιακός τελικά… Και πάλι συγγνώμη…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.