ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μάχη Μέσι-Ρονάλντο και στο Champions League σε γκολ και ασίστ.

Μάχη Μέσι-Ρονάλντο και στο Champions League σε γκολ και ασίστ.

Η μάχη ανάμεσα στους δύο εν ενεργεία κορυφαίους ποδοσφαιριστές του πλανήτη, τον Λίονελ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζεται και στο Champions League.

Ο Λιονέλ Μέσι δεν είναι απλά ένας δεινός εκτελεστής με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα αλλά και εξαιρετικός στο να αξιοποιεί τους συμπαίκτες του με ασίστ. Αυτό το απέδειξε και στο 6-1 των “μπλαουγκράνα” απέναντι στη Ρόμα το βράδυ της Τρίτης. Κόντρα στους Ιταλούς, ο Αργεντινός σκόραρε για 22ο παιχνίδι Champions League δύο ή και περισσότερες φορές.

Με τα δύο γκολ που σημείωσε (18′, 59′) και τη μία ασίστ που έβγαλε (στο 56′ για τον Πικέ) ο “Pulce” μπορεί να καμαρώνει για το γεγονός πως έχει συμμετάσχει σε 100 γκολ της Μπαρτσελόνα σε 101 παιχνίδια που έχει πάρει μέρος στο Champions League, μετρώντας 79 τέρματα και 21 ασίστ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο μόνος που τον ξεπερνάει είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος έχει συμμετοχή σε 105 γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση (82 γκολ-23 ασίστ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.