Το κοντέρ της UEFA έγραψε… Ο Μιλιβόγεβιτς πέρασε ακόμη και τον Μίλερ.

Το κοντέρ της UEFA έγραψε…  Ο Μιλιβόγεβιτς πέρασε ακόμη και τον Μίλερ.

Πρώτος στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που κάλυψαν τα περισσότερα μέτρα στο γήπεδο ήταν ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η UEFA, ο παίκτης του Ολυμπιακού έτρεξε περισσότερο από κάθε άλλον στο ματς του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν στο Μόναχο.

Ο Σέρβος χαφ κάλυψε 12.034 μέτρα, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Τόμας Μίλερ που έτρεξε 11.377 μέτρα. Για τον Ολυμπιακό τα περισσότερα χιλιόμετρα μετά τον Μιλιβόγεβιτς έτρεξαν ο Καμπιάσο (11.369) και ο Σεμπά (10.566).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τη Μπάγερν, ο Βιδάλ ακολούθησε τον Μίλερ, καλύπτοντας 11.239 μέτρα και ακολούθως ο Ραφίνια με 10.348.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.