ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Το μεγάλο δίλημμα του Άρη μεταξύ ΦΙΜΠΑ και Ευρωλίγκας

Το μεγάλο δίλημμα του Άρη μεταξύ ΦΙΜΠΑ και Ευρωλίγκας

Μεταξύ της ΦΙΜΠΑ και της Ευρωλίγκας βρίσκεται ο Άρης! Ο Νίκος Λάσκαρης, ο οποίος βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας του Άρη για να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες για τη μεγάλη νίκη, τόνισε ότι «τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχουν όλα τα δεδομένα στο τραπέζι. Όταν υπάρξουν, τότε θ’ αποφασίσουμε». Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι «συζητάμε και με τις δύο μεριές όχι μόνο για το καλό του Άρη και του ελληνικού μπάσκετ, αλλά για το ευρωπαϊκό μπάσκετ γενικότερα».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Άρης βρίσκεται πιο κοντά στην Ευρωλίγκα, παρά τη ΦΙΜΠΑ, αν και η οριστική απόφαση θα παρθεί μόλις ενημερωθεί πλήρως ο Νίκος Λάσκαρης για τα οικονομικά δεδομένα. Όπως ακούγεται έντονα, παράγοντες του Ολυμπιακού επιθυμούν τη συμμετοχή του Άρη στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, καθώς έχουν ανοίξει τους τελευταίους μήνες «δίαυλο επικοινωνίας».

Τους έχει ενώσει, επίσης, η …αδυναμία που τρέφουν στην ΕΟΚ και τον Γιώργο Βασιλακόπουλο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα κάνουν, λοιπόν, ότι είναι δυνατό προκειμένου να πειστεί ο Τζόρντι Μπερτομέου να καταβάλλει περισσότερα ευρώ συγκριτικά με τη ΦΙΜΠΑ. Σε μια τέτοια περίπτωση οι δύο ομάδες που θα συμμετέχουν στο νέο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, θα είναι η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.