Με χωρίζουν με τον Ντέμη από την πρώτη μέρα, λέει εξοργισμένη η Δέσποινα Βανδή

Με χωρίζουν με τον Ντέμη από την πρώτη μέρα, λέει εξοργισμένη η Δέσποινα Βανδή

Σε μία από τις σπάνιες προσωπικές της εξομολογήσεις η Δέσποινα Βανδή μίλησε ανοιχτά για τις φήμες που τη θέλουν να παίρνει διαζύγιο με τον Ντέμη Νικολαΐδη. 

«Εμένα με χωρίζουν με τον Ντέμη από την πρώτη μέρα που είμαστε μαζί. Δεν με απασχολεί καθόλου είναι σαν να μιλάνε για άλλον άνθρωπο. Το μόνο που με απασχολεί είναι αν θα διαβάσουν κάτι τα παιδιά μου και επηρεαστούν» εξομολογήθηκε η 46χρονη σταρ στο DownTown. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή συμπλήρωσε: «Εκεί θα θυμώσω, γιατί θα πρέπει να τους εξηγήσω και να διαχειριστώ την ψυχολογία τους. Τους έχω εξηγήσει πως οι γονείς τους είναι γνωστοί και αυτό έχει συνέπεια στο να γράφονται πράγματα που είναι ψέματα. Τα παιδιά μου το καταλαβαίνουν όλο αυτό. Από τη στιγμή που ζουν σε ένα αρμονικό οικογενειακό περιβάλλον δεν θα μπουν σε προβληματισμό και να ασχοληθούν με ότι ακούνε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.