ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η αποκάλυψη του Ντομενέκ για τα κλάματα του Σισέ

Η αποκάλυψη του Ντομενέκ για τα κλάματα του Σισέ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ βρέθηκε για πρώτη φορά με τον Ραϊμόντ Ντομενέκ έπειτα από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, όταν οι παίκτες της εθνικής Γαλλίας απείχαν από προπόνηση λόγω της κόντρας του τότε προπονητή των “τρικολόρ” με τον Ανελκά.

“Σήμερα δεν είμαι περήφανος. Είναι κάτι που συνειδητοποιείς αφότου έχει περάσει. Αν συνέβαινε το περιστατικό σήμερα δεν νομίζω πως δεν θα κατεβαίναμε από το λεωφορείο. Πρώτον, για την αγάπη που έχουμε για την Γαλλία. Για μένα, την οικογένεια μου και την σχέση που έχουμε. Δεν είμαι περήφανος για όσα σου κάναμε”, ήταν τα λόγια του πρώην επιθετικού του Παναθηναϊκού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι στο βιβλίο του ο Ντομενέκ αποκαλύπτει ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ ξέσπασε σε κλάματα λόγω του άσχημου κλίματος που επικρατούσε εκείνη την περίοδο στα αποδυτήρια της εθνικής Γαλλίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.