Σαν τσουνάμι αποκαλύπτονται οι δωροδοκίες μελών της FIFA

Σαν τσουνάμι αποκαλύπτονται οι δωροδοκίες μελών της FIFA

Δυστυχώς η μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου το Μουντιάλ, έχει εξελιχθεί σε σκάνδαλο δωροδοκίας και χρηματισμού, αφού τα περισσότερα στελέχη της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, φαίνεται να έχουν «βγάλει» πολλά εκατομμύρια, για να επηρεάσουν τις ψηφοφορίες για την ανάθεση της διοργάνωσης.

Το FBI αναφέρει πως ανώτατο στέλεχος της FIFA δωροδόκησε τον πρώην αντιπρόεδρο Τζακ Γουόρνερ με εννέα εκατομμύρια ευρώ, με σκόπο να ψηφίσει υπέρ της υποψηφιότητας της Νοτίου Αφρικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πρόσωπο που έδωσε αυτό το τεράστιο ποσό στον Γουόρνερ έχει αναγνωριστεί, αλλά ακόμα δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, ενώ θυμίζουμε πως ο πρώην αντιπρόεδρος της FIFA, έχει αποκλειστεί δια βίου από το ποδόσφαιρο, λόγω της εμπλοκής του σε άλλα σκάνδαλα της ομοσπονδίας. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.