ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συγγένεια μεταξύ του εισαγγελέα και του εισηγητή βουλεύματος «Koriopolis»

Συγγένεια μεταξύ του εισαγγελέα και του εισηγητή βουλεύματος «Koriopolis»

Ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας του Βόλου αναφέρει πως ο εισαγγελέας εφετών Παναγιώτης Πούλιος και ο εφέτης Ιωάννης Τζιμπλάκης είναι κουμπάροι με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για την υπόθεση στημένων αγώνων το 2011.

Αναλυρικά δείτε τι γράφει η Volosday.gr:

Ένα νέο ισχυρό πλήγμα για την όποια αξιοπιστία απέμεινε του βουλεύματος με το οποίο παραπέμπονται σε δίκη με σοβαρές κατηγορίες 80 και πλέον άτομα, μεταξύ των οποίων και ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, αποτελεί η αποκάλυψη – πληροφορία, από αξιόπιστες πηγές, σύμφωνα με την οποία οι δύο ανώτεροι δικαστικοί λειτουργοί, ο Εισαγγελέας Εφετών, Παν. Πούλιος και ο Εφέτης, Ιωάννης Τζιμπλάκης, συντάκτης ο πρώτος και εισηγητής – εφέτης ο δεύτερος του βουλεύματος για την υπόθεση Koriopolis, δηλαδή αυτή με τους «στημένους» ποδοσφαιρικούς αγώνες του 2011, συνδέονται και με συγγενικούς δεσμούς και συγκεκριμένα είναι κουμπάροι και πλέον η αναίρεση – απόσυρση του βουλεύματος αυτού φαντάζει και είναι μονόδρομος για την ηγεσία της Ελληνικής Δικαιοσύνης! 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πιθανώς το γεγονός αυτό από μόνο του ελάχιστη έως καθόλου σημασία θα είχε αν και οι δύο δεν βρίσκονταν υπό ποινική και πειθαρχική διερεύνηση από τον Άρειο Πάγο για ιδιαίτερα σοβαρές παραλείψεις και παρατυπίες, μετά τις αποκαλύψεις – «βόμβα» συνομιλιών, που υποκλάπηκαν νόμιμα από τον περίφημο κοριό της ΕΥΠ. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.