Κοπριά πέταξαν οι οργανωμένοι της Λάτσιο για την κακή πορεία…

Κοπριά πέταξαν οι οργανωμένοι της Λάτσιο για την κακή πορεία…

Έναν πρότυπο τρόπο βρήκαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Λάτσιο προκειμένου να εκφράσουν την δυσαρέσκειά του για την μέχρι στιγμής πορεία του συλλόγου της Ρώμης στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Η Λάτσιο βρίσκεται στην 12 θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 19 πόντους κα αγνοεί την νίκη από τα μέσα Οκτωβρίου. Για τον λόγο αυτό οι φίλοι της ομάδας θέλησαν να περάσουν το μήνυμα σε ποδοσφαιριστές και διοίκηση πως δεν θα ανεχθούν άλλα αρνητικά αποτελέσματα.

Αποφάσισαν λοιπόν να πετάξουν στο προπονητικό κέντρο δέκα σάκους με κοπριά ενώ το μήνυμα που αναγραφόταν στον τοίχο ήταν σαφές: «Θέλετε να μας πνίξετε στα σκ@τ@; Πρώτα θα σας βάλουμε να τα φάτε»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η οργή των οπαδών στράφηκε και κατά του ισχυρού άνδρα του ιταλικού συλλόγου, Κλαούντιο Λοτίτο, καθώς τα περίπου εκατό άτομα που μαζεύτηκαν στο προπονητικό κέντρο φώναξαν αρκετά συνθήματα εναντίον του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.