Συγκλόνισε και τους αθλητές το δράμα της νεαρής Ασπασίας και τη βοηθούν οικονομικά

Συγκλόνισε και τους αθλητές το δράμα της νεαρής Ασπασίας και τη βοηθούν οικονομικά

Είχαν συγκλονίσει το πανελλήνιο οι τραγικές ιστορίες της Ασπασίας Μπόγρη και της Μυρτώς, οι οποίες έπεσαν θύματα δολοφονικών επιθέσεων. Η Ασπασία είχε δεχθεί επίθεση από τον πατέρα της, ο οποίος την πυροβόλησε εξ’ επαφής μετά τη μεσημεριανή τους έξοδο για φαγητό, στην πλατεία Λαϊκής Αγοράς του Άργους.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε αρχικά στο ΚΑΤ και από εκεί στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Animus στη Λάρισα και δίνει το δικό της αγώνα επιβίωσης. Βρίσκεται σε στάδιο εγρήγορσης καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ επικοινωνεί κάνοντας κινήσεις με το κεφάλι. 

Σήμερα διεξήχθη ένας ξεχωριστός αγώνας υπό την αιγίδα του δήμου Άργους Μυκηνών, καθώς έπαιξαν η μεικτή ομάδα βετεράνων Αργολίδας και οι βετεράνοι του Ολυμπιακού. Τα έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν για την μικρή Ασπασία Μπόγρη που νοσηλεύεται στο κέντρο αποκατάστασης της Λάρισας και κινδυνεύει να μείνει χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με την ομάδα Βετεράνων του Ολυμπιακού αγωνίστηκαν οι: Βασίλης Σουλης, Θοδωρης Παπαλουκας, Αργύρης Καμπούρης, Βασίλης Ντακουλας, Ντούσαν Βουκσεβιτς, Γιαννης Παραγυιος, Κώστας Γιαννοπουλος, Σταύρος Ελληνιαδης, Χρήστος Χαρίσης, Γιαννης Κούκης, Δημήτρης Σαμπάνης, Κίμωνας Κοκορογιαννης, Κώστας Παναγιώτοπουλος, Σαραντης Παπαχρηστόπουλος, Θανασης Κρεμπουνης. Με την ομάδα της Αργολίδας μεταξύ άλλων αγωνίστηκαν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και ο αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Κρίγγος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.