Άφησε τα πάρτι του Σίλβιο, καθώς το ποδόσφαιρο κέρδισε την Σάρα Τομάζι

Άφησε τα πάρτι του Σίλβιο, καθώς το ποδόσφαιρο κέρδισε την Σάρα Τομάζι

Η Σάρα Τομάζι, διάσημη Ιταλίδα πορνοστάρ που έχει πλέον αποσυρθεί από το άθλημα, αποφάσισε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο.

Και κάπως έτσι ανέλαβε καθήκοντα γενικής διευθύντριας στην ερασιτεχνική Μαρούβιουμ με στόχο να την μεταμορφώσει και να την οδηγήσει στα σαλόνια των επαγγελματικών κατηγοριών.

Ποια είναι η Τομάζι; Ένα από τα κορίτσια που συμμετείχαν στα πάρτι «μπούνγκα – μπούνγκα» στη Βίλα Άρκορε του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, επίδοξη διάδοχος και της Τσιτσιολίνα, καθώς τόλμησε να μπει στην πολιτική σκηνή της Ιταλίας θέτοντας υποψηφιότητα για δήμαρχος στη Μόντσα.

Οι θέσεις της για το ποδόσφαιρο δεν είναι γνωστές, αλλά οι δικαιολογίες για την επαγγελματική της δράση φαντάζουν εξωπραγματικές

«Δεν ήθελα να κάνω ταινία πορνό, αλλά με κατέλαβαν οι εξωγήινοι, μου έβαλαν ένα τσιπ και υποχρέωσαν να παίξω στο φιλμ».

Όπως αποκάλυψε λοιπόν η Τομάζι, δεν γύρισε με τη θέληση της τις καυτές σκηνές, ενώ το τρέιλερ της ταινίας «Η πρώτη μου φορά» είδαν εκατομμύρια χρήστες, αλλά οι εξωγήινοι μπήκαν μέσα της και την ώθησαν να το κάνει. 

Βέβαια σε παλαιότερες δηλώσεις της είχε πει ότι όταν γύριζε τις σκηνές βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών τα οποία της χορήγησαν χωρίς εκείνη να το γνωρίζει, οι παραγωγοί της ταινίας. Λίγες ημέρες αργότερα πάντως σε μια μικρή πόλη της Ιταλίας είχε αναρτηθεί αφίσα που διαφήμιζε την Τομάζι και «το πρώτο της σέξι ζωντανό σόου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βέβαιο είναι πως η Ιταλίδα πορνοστάρ έχει όλα τα προσόντα για να τα καταφέρει περίφημα και στο ποδόσφαιρο, καθώς παίζει… καλή μπάλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.