ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έχασαν τη μπάλα στην Ίντερ με τη σύζυγο του πρώτου σκόρερ Μάουρο Ικάρντι

Έχασαν τη μπάλα στην Ίντερ με τη σύζυγο του πρώτου σκόρερ Μάουρο Ικάρντι

Φωτιές άναψε με την εμφάνιση της η καυτή σύζυγος του Μάουρο Ικάρντι, Γουάντα Νάρα, που τρέλανε παίκτες, προπονητές και διοίκηση, στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της Ίντερ! Η Αργεντίνα καλλονή πήγε στην εκδήλωση με ένα άσπρο φόρεμα που ήταν τόσο κολλητό για να επιδείξει το καλλίγραμμο κορμί της, που είχε γίνει ένα με το σώμα της.

Ο 22χρονος Αργεντινός επιθετικός εδώ κι έναν χρόνο απολαμβάνει τον έγγαμο βίο, με την διάσημη συμπατριώτισσά του και παίζει τόσο καλά μπάλα που η Ατλέτικο Μαδρίτης πλησίασε την Ίντερ για να τον αποκτήσει, προσφέροντας…. γη και ύδωρ. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε είναι μεγάλος θαυμαστής του συμπατριώτη του και θέλει στην Μαδρίτη τον Μάουρο και κατ΄ επέκταση την Γουάντα. Οι «νερατζούρι» όμως δεν αφήνουν το ζεύγος ν’ απομακρυνθεί από το Μιλάνο και μετά την επιβλητική παρουσία τους στη γιορτή των Χριστουγέννων, θα εντείνουν τις αρνήσεις τους στην βροχή των προτάσεων.

Ο Μάουρο Ικάρντι ήταν την τελευταία σεζόν με 22 γκολ τοπ σκόρερ στη Serie A και μοιράστηκε το βραβείο του Capocanoniere με τον γερόλυκο Λούκα Τόνι. Την τρέχουσα σεζόν οι επιδόσεις του δεν είναι ανάλογες, αλλά έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Εξάλλου η έμπειρη σύζυγός του έχει τον τρόπο να τον ανεβάσει και τα γκολ θα έλθουν.

Με απατούσε ο Μάξι

Το διάσημο μοντέλο έχει έφεση στους ποδοσφαιριστές, καθώς ήταν παντρεμένη με τον Μάξι Λόπες. Η ίδια αποκάλυψε πως τον χώρισε γιατί την απατούσε… 

«Όταν ήμασταν στην Αργεντινή με απάτησε με τη Μαριάννα, την γκουβερνάντα μας που δεν ήταν όμορφη. Ήμασταν σπίτι και εκείνοι έκαναν έρωτα ενώ εγώ κοιμόμουν στο άλλο δωμάτιο με τα παιδιά.

Μετά εκείνη τον κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση. Ανάμεσα όμως στα στοιχεία που έγιναν δεκτά από το δικαστήριο υπήρχαν 25 sms που αποδείκνυαν πως δεν επρόκειτο για παρενοχλήσεις αλλά για μία πραγματική ιστορία αγάπης.

Εγώ τα υπέμενα από αγάπη προς τα παιδιά μου. Τον συγχώρεσα τόσες πολλές φορές που ούτε εγώ ξέρω πώς το έκανα. Δεν πρόδωσα ποτέ τον πρώην σύζυγό μου,. Το ορκίζομαι στα παιδιά μου. Μάλιστα πάλεψα μέχρι τέλους για να σώσω το γάμο μου. Δεν τα κατάφερα όμως. Με απατούσε κατ’ εξακολούθηση“.

Στη συνέντευξή της στο εβδομαδιαίο περιοδικό “Chi” το διάσημο μοντέλο μίλησε φυσικά και για την διάδοχη κατάσταση. Το νέο σύζυγό της τον φορ της Ίντερ, Μάουρο Ικάρντι.

Η Γουάντα Νάρα ήταν αποκαλυπτική:

“Όταν ξεκίνησα τη σχέση μου με τον Μάουρο είχα ήδη πάρει διαζύγιο με τον Μάξι Λόπες. Εγώ τα αρνήθηκα όλα, δεν ήθελα ούτε ένα ευρώ από εκείνον. Μόνο όταν ο Μάξι έμαθε πως ήμουν ερωτευμένη με τον Μάουρο άρχισε να λέει ξαφνικά πως είμαι γυναίκα του. Δεν μπορούσε να αποδεχτεί ότι βρήκα έναν νέο, όμορφο και γλυκό νέο, έτοιμο να φροντίσει εμένα και τα παιδιά μου. Ο Μάουρο είναι ένας 40άρης μέσα στο σώμα ενός 20χρονου”.

Όλα πάνω της

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μάουρο Ικάρντι, τα έδωσε όλα στην Γουάντα. Απέλυσε τον ατζέντη του και παρέδωσε την επαγγελματική του τύχη στην σύζυγό του, διακρίνοντας προφανώς τα πολλαπλά ταλέντα που διαθέτει η εντυπωσιακή γυναίκα σε επίπεδο «επικοινωνίας». Διόλου τυχαία εξάλλου ανεβάζει και ο ίδιος στα social media φωτογραφίες της συζύγου του ακόμη και όταν αυτή δεν φορά ούτε τα άκρως απαραίτητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.