ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πήγε να διασκεδάσει τη νίκη των Νικς και του έκλεψαν 750.000 δολάρια

Πήγε να διασκεδάσει τη νίκη των Νικς και του έκλεψαν 750.000 δολάρια

Ο Ντέρικ Γουίλιαμς κάλεσε ορισμένους φίλους του για να διασκεδάσουν, ωστόσο δύο γυναίκες του έκλεψαν κοσμήματα αξίας περίπου $750.000.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Γουίλιαμς είχε βγει λίγο μετά τη νέα νίκη που πανηγύρισαν οι Νικς της Νέας Υόρκης. Η ομάδα του είχε επικρατήσει των 76ers κι εκείνος βρέθηκε σε ένα club.

Ακολούθως κάλεσε την παρέα του για να συνεχίσουν στο διαμέρισμα του, ωστόσο η κατάσταση δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενε, αφού δύο γυναίκες του έκλεψαν κοσμήματα τεράστιας αξίας!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν θέλω να μιλήσω για το περιστατικό, καθώς ακόμα η κατάσταση είναι ρευστή», δήλωσε ο Ντέρικ Γουίλιαμς. Όντως. Ακόμα δεν είναι… ξεκάθαρο το τι έγινε εκείνο το βράδυ, ωστόσο το δεδομένο είναι πως ο φόργουορντ των Νικς ήθελε να διασκεδάσει και την πάτησε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.