ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οι ισλαμιστές σκότωσαν τους γονείς του, ο Ρονάλντο αγκάλιασε τον τρίχρονο Χαϊντάρ

Οι ισλαμιστές σκότωσαν τους γονείς του, ο Ρονάλντο αγκάλιασε τον τρίχρονο Χαϊντάρ

Είναι κάποιες στιγμές που σε ξεπερνούν. Που δείχνουν πως πέρα από είδωλο είσαι και άνθρωπος. Στην περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο, του διάσημου ποδοσφαιρικού αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης, η συνάντηση με ένα τρίχρονο αγγελούδι που έχασε τους γονείς του στον πόλεμο, φαντάζει ως γεγονός που συγκλονίζει.

Τα συναισθήματα αναβλύζουν και οι στιγμές φαντάζουν πιο ιστορικές από το καλύτερο γκολ, την πιο φανταιζί ενέργεια, την κατάρριψη του σημαντικότερου ρεκόρ.

Ο Χαϊντάρ είναι τριών χρόνων. Ζούσε στα νότια προάστια της Βηρυτού μαζί με τους γονείς του. Αυτοί όμως δεν ζουν πια. Ήταν δυο από τους 43 νεκρούς της διπλής βομβιστικής επίθεσης αυτοκτονίας που σημειώθηκε στις 12 Νοεμβρίου. Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις. Ο μικρός ήταν με τους γονείς του, αλλά στάθηκε τυχερός. Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Φορούσε μια φανέλα της Ρεάλ…  

Μπορεί στις ιστοσελίδες των εγκυρότερων ειδησεογραφικών δικτύων να μην μεταδόθηκαν ρεπορτάζ για τον Χαϊντάρ, ωστόσο μια φωτογραφία του στο Twitter έγινε viral. Πρώτα χρήστες στο Λίβανο, στη συνέχεια στην Ισπανία, κατόπιν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, άρχισαν να συμμετέχουν στην καμπάνια ώστε ο Χαϊντάρ να συναντήσει το είδωλό του: τον Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Το hashtag #CristianoMeetHaidar άρχισε να διαδίδεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς και να κατακλύζει το Twitter. «Kριστιάνο, θέλεις να κάνεις χαρούμενο αυτό το παιδί;» ρωτούσαν στα tweets τους πολλοί χρήστες. Και το όνειρο έγινε πραγματικότητα… Ο Χαϊντάρ ταξίδεψε στη Μαδρίτη και βρέθηκε στο χριστουγεννιάτικο δείπνο της Ρεάλ. Το προσωπάκι του δεν έχει πια σημάδια από τις βόμβες, αλλά αυτά θα μείνουν για πάντα στην καρδιά του.  

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

O Ρονάλντο δεν μπορεί να φέρει πίσω τους γονείς του μικρού. Του έδωσε όμως λίγες στιγμές χαρές, ο μικρός ξέσπασε σε κλάματα μόλις τον είδε μην μπορώντας να πιστέψει ότι αντίκριζε όχι απλά έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, αλλά τον αγαπημένο του…   

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.