ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σύσκεψη Σαββίδη-Μελισσανίδη στην Θεσσαλονίκη για την ανατροπή της ΕΠΟ και συμφωνία για αρραγές μέτωπο μέχρι τέλους

Σύσκεψη Σαββίδη-Μελισσανίδη στην Θεσσαλονίκη για την ανατροπή της ΕΠΟ και συμφωνία για αρραγές μέτωπο μέχρι τέλους

Να «ρίξουν» την διοίκηση της ΕΠΟ, καθώς από κει πηγάζει η ρίζα του κακού για το ελληνικό ποδόσφαιρο, συμφώνησαν Ιβάν Σαββίδης και Δημήτρης Μελισσανίδης. Η συνάντηση των ισχυρών ανδρών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ έγινε την περασμένη Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τα αλλεπάλληλα διαιτητικά υπέρ του Ολυμπιακού κρούσματα. 

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ταξίδεψε από την Αθήνα στη συμπρωτεύουσα προκειμένου να βρεθεί με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ λίγες ώρες μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στους αγώνες του Ολυμπιακού. Οι δύο άνδρες στάθηκαν στο γεγονός όχι μόνο ότι γίνονται διαιτητικά όργια υπέρ των πρωταθλητών, αλλά το σημαντικότερο πως αυτά μένουν ατιμώρητα. Και προχώρησαν περαιτέρω. Οι διαιτητές που ευνοούν τον Ολυμπιακό,  επιβραβεύονται όπως αποκαλύπτεται από τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τους διαιτητές η ΚΕΔ της ΕΠΟ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που Σαββίδης και Μελισσανίδης ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα. Ωστόσο έκριναν επιβεβλημένο να συντονίσουν τις ενέργειες αντίδρασης, ώστε να έλθουν τα πάνω κάτω στη διοίκηση του ποδοσφαίρου. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, μετέφερε στον Ιβάν Σαββίδη τη θέση που στη συνέχεια δημόσια εξέφρασε, πως και την Μπαρτσελόνα να έχεις στην Ελλάδα, πρωτάθλημα δεν πρόκειται να πάρεις. Μίλησε δε στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ με ονόματα, καθώς είναι γνώστης της κατάστασης που επικρατεί στην ΕΠΟ, την διαιτησία, την αθλητική δικαιοσύνη και την Super League.

Στην Θεσσαλονίκη μπήκαν οι βάσεις για την ανατροπή της σημερινής κατάστασης και συμφωνήθηκε ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ τον Οκτώβριο, πως για να ξηλωθεί ένα ολόκληρο σύστημα χρειάζεται δουλειά και μεθοδικές και συντονισμένες ενέργειες.

Οι δύο δεν έκρυψα την οργή τους για τον προκλητικό τρόπο που μεταχειρίζονται οι διαιτητές τον Ολυμπιακό και για την κάλυψη που τους παρέχουν οι παρατηρητές και η ΚΕΔ και θεωρούν πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιδιώκει να κατακτήσει το πρωτάθλημα με 30 νίκες!! Ως εκ τούτου δεν πρόκειται να… κόψει ταχύτητα στις επιδιώξεις του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και οι δυο επιχειρηματίες δείχνουν αποφασισμένοι να οργανώσουν μια σειρά κινήσεων και παρεμβάσεων που θα ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά. Λίαν συντόμως θα θέσουν την Πολιτεία προ των ευθυνών της, και θα σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια που έμπρακτα κάνει ο Παναθηναϊκός να βάλει στο παιχνίδι και το κράτος που πρέπει να μεριμνά ώστε να υπάρχουν κανόνες ισονομίας και αξιοπιστίας. Συμφωνήθηκε το μέτωπο που δημιουργείται να είναι και να παραμείνει αρραγές μέχρι το τέλος γιατί θεωρήθηκε βέβαιο πως θα επιχειρηθεί από την ΕΠΟ η προσέγγιση κάποιας πλευράς, με απώτερο σκοπό τη διάσπαση που θα διατηρήσει τα… κεκτημένα της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.