ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Στο Ντουμπάι ξεκουράζεται ο Κλάους Αθανασιάδης παρέα με δελφίνια

Στο Ντουμπάι ξεκουράζεται ο Κλάους Αθανασιάδης παρέα με δελφίνια

Χριστουγεννιάτικες διακοπές στο Ντουμπάι με την αγαπημένη του Δώρα κάνει ο Στέφανος Αθανασιάδης. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ περνάει μοναδικές στιγμές με την σύντροφό του και δεν το κρύβει, δημοσιεύοντας συχνά φωτογραφίες στο Instagram. Σε κάποιες απ’ αυτές παρουσιάζεται να παίζει με δελφίνια σε θαλάσσιο πάρκο το οποίο επισκέφθηκε. Ο Κλάους γεμίζει τις μπαταρίες του, ώστε να επιστρέψει ανανεωμένος για τις υποχρεώσεις του στον δικάφαλο του βορρά.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.