ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Προπονητής ποδοσφαίρου στην Ισπανία, ο Σύριος που δέχτηκε τρικλοποδιά από Ουγγαρέζα εικονολήπτρια

Προπονητής ποδοσφαίρου στην Ισπανία, ο Σύριος που δέχτηκε τρικλοποδιά από Ουγγαρέζα εικονολήπτρια

Την ευκαιρία να ξεκινήσει την καριέρα του στην Ισπανία ως προπονητής θα έχει στις 03/01/2016 ο Οσάμα Αμπντούλ Μόσεν, ο Σύριος πρόσφυγας που δέχτηκε τρικλοποδιά από την Ουγγαρέζα εικονολήπτρια, Πέτρα Λάζλο.

Συγκεκριμένα, ο Μόσεν θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας του, Βιγιαβέρντε Μποετίτσερ ντε Χετάφε στον αγώνα με αντίπαλο την Σαντ Σουγκάτ Σπορτ στο πλαίσιο ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της Καταλονίας, ο οποίος γίνεται υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, της Ένωσης Ισπανών Προπονητών, του δήμου Σαντ Σουγκάτ και του Πανεπιστημίου Ραμόν Γιουλ, με στόχο την ευαισθητοποίηση όλων ως προς το προσφυγικό ζήτημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Οσάμα Αμπντούλ Μόσεν βρίσκεται εν αναμονή της άφιξης της γυναίκας του και των παιδιών του από την Τουρκία στην χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου έπειτα από ενέργειες της ισπανικής πρεσβείας, καθώς βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας θα μπορούσε να μείνει στην Ισπανία μόνο με τον έναν γιο του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.