Ο γιος(Brooklyn), εκδικείται τον πατέρα(David Beckham) και τα κοινωνικά δίκτυα παίρνουν φωτιά

Ο γιος(Brooklyn), εκδικείται τον πατέρα(David Beckham) και τα κοινωνικά δίκτυα παίρνουν φωτιά

Ο Brooklyn Beckham πήρε εκδίκηση από τον διάσημο πατέρα του καθώς δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram αστείες φωτογραφίες του David Beckham ενώ κοιμόταν.

Ο 16χρονος απάντησε με αυτό τον τρόπο σε φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο πατέρας του, με τον ίδιο να κάθεται δίπλα από ένα… ξωτικό.

Τελικά η εκδίκηση του μικρού, ο οποίος έχει ήδη φτάσει τα 5,5 εκατ. followers στο Instagram ενώ ο David Beckham έχει 17,4 εκατ. followers, ήταν να γεμίσει τον πατέρα του με σοκολατάκια και να τον βγάλει φωτογραφία ενώ αυτός κοιμόταν στον καναπέ του σπιτιού τους στο Λονδίνο.

Σε δεύτερη φωτογραφία από άλλη γωνία ο Brooklyn γράφει: “Έπιασα τον μπαμπά μου να κοιμάται”.

Την αρχή είχε κάνει ο David Beckham όταν είχε βγάλει φωτογραφία τον γιο του να κάθεται δίπλα από ένα… ξωτικό, μάλιστα του είχε ζητήσει και… συγγνώμη επειδή θα δημοσίευε την φωτογραφία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η φωτογραφία του Brooklyn πήρε 445 χιλ. likes, ενώ αυτή του David Beckham 398 χιλ. likes.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.